Ontwerp Zonder Titel 2021 03 04t170320.236

Mensen met déze 5 sterrenbeelden worden graag verwend

Een massage of een afspraak bij de nagelsalon: veel mensen zijn er dol op. Vooral déze vijf sterrenbeelden houden van wat luxe.

Stier

Stieren houden van comfort en kunnen ervan genieten als een ander iets voor hem of haar doet. Jezelf af en toe (laten) verwennen hoort nu eenmaal bij een gelukkig leven, vinden ze. Een Stier kan soms wat lui overkomen, maar is gewoon efficiënt.

Leeuw

De Leeuw staat graag in het middelpunt. Om deze reden laten ze zich dan ook graag verwennen. Omdat de Leeuw dol is op aandacht, wil zij er altijd verzorgd uitzien. Een complimentje over haar uiterlijk, kan ze dan ook erg waarderen.

Lees ook: Mensen met déze 4 sterrenbeelden zijn het slechtst in sparen

Tweelingen

Tweelingen zijn echte levensgenieters. En daarbij ervaren ze het liefst zo min mogelijk stress. Om spanning en stress uit de weg te gaan, boeken ze graag een massage of sauna. Als ze dan ook nog door iemand verwend worden met bloemen of een kaartje, kan hun dag helemaal niet meer stuk.

Schorpioen

Ook de Schorpioen houdt van verwennerij. Ze werken hard, maar geven hun geld graag uit om zichzelf te verwennen. De Schorpioen kiest graag voor een luxe gezichtsbehandeling of een massage.

Steenbok

De Steenbok wordt graag verwend, maar het hoeft niet overdreven luxe te zijn. Waar de Steenbok écht van geniet is een warm bad met haar favoriete muziek op de achtergrond.

Vriendin’s favoriet

De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en ontdek de kracht van geboortedagen, sterren en getallen. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Mensen met déze 3 sterrenbeelden blijven liever vrijgezel

Foto: GettyImages Bron: PinkVilla.com