Gezond & mooi

Byebye winterkilo’s: 50% Vriendin-korting op een kennismakingspakket van Be-Slank

Advertorial – Is jouw voornemen om af te vallen maar wil je wel gezondén lekker eten? Dat kan met de dieetproducten van Be-Slank. Benieuwd? Bestel een kennismakingspakket met 50% Vriendin-korting.

Afvallen op een gezonde manier, terwijl je lekker blijft eten: het kan, met de maaltijdshakes van Be-Slank. Deze plantaardige shakes bevatten alles wat je nodig hebt om je goed en fit te voelen, ze zijn eiwitrijk, vezelrijk, bevatten weinig suikers en zijn koolhydraatarm. Met de shakes bereik je snel en eenvoudig je streefgewicht. O ja: en ze zijn nog lekker ook!

Natuurlijke ingrediënten

Alle shakes van Be-Slank zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, ze zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen, bevatten geen ongezonde suikers en E-nummers. Dat is gezond, precies wat je wilt van een dieetproduct. En je proeft het duidelijk terug in de smaak. Je hebt keuze uit maar liefst acht verschillende smaken, dus je diet met Be-Slank zal niet snel vervelen!

De shakes van Be-Slank:

• hebben een unieke receptuur, met eiwitten uit onder andere quinoa, sachainchi-zaad en hennep
• zitten boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten
• zijn vrij van soja, gluten en lactose

Naast shakes heeft Be-Slank ook andere dieetproducten. Snacks voor de lekkere trek, zoals baconchips, koekjes en grissini. En proteïnerepen, handig voor onderweg. Ook deze producten zitten vol geode eiwitten en ze stillen meteen de trek. Ideaal dus voor onderweg of tijdens het shoppen in plaats van een snelle, ongezonde hap. En nog lekkerder ook. Afvallen hoeft geen straf te zijn…

Met of zonder hulp

Wil je liever begeleiding? De online dieetcoach van Be-Slank helpt je graag met al je vragen over afvallen met shakes.

Zo bestel je

Wil jij proberen of afvallen met de producten van Be-Slank iets voor jou is? Bestel dan een kennismakingspakket op www.beslank.nl/vriendin. Met de speciale code Vriendin2019 profiteer je als Vriendin-lezeres van een megakorting van 50%. Je betaalt dan € 18,99 in plaats van € 37,99.

Dit zit er in het kennismakingspakket
• 1 proefpakket maaltijdshakes in 9 verschillende smaken
• 1 doosje repen naar keuze
• 1 zakje proteïnechips
• 1 shaker

Deze aanbieding is geldig t/m 31 januari 2019. Maximaal 1 kennismakingspakket per adres.

Reageer op dit artikel

Instagram