Ontwerp Zonder Titel 2020 10 26t200643.499

9 redenen waarom de Schorpioen een onmisbare vriendin is

Deze maand staat in het teken van de Schorpioen. Is één van jouw vriendinnen een Schorpioen? Wij vertellen je waarom deze vriendin zo onmisbaar is.

1. Deze vriendin houdt haar vriendinnen en familie dichtbij

De Schorpioen is een ster in het behouden van goede relaties met de personen die belangrijk voor haar zijn. Ze weet precies met wie ze wel en niet haar spaarzame tijd wil doorbrengen.

2. Deze vriendin is direct

De Schorpioen is duidelijk en direct. Bij deze vriendin weet je precies waar je aan toe bent en dat is wel zo fijn.

3. Deze vriendin wil dat jij je ware emoties niet verbergt

Zij houdt ervan als jij jezelf bent en je ware emoties laat zien. Ze daagt je uit, maar zal tegelijkertijd niet van je zijde wijken wanneer jij een persoonlijke ontwikkeling doormaakt.

Lees ook: 10x waarom het zo fijn is om bevriend te zijn met een Weegschaal

4. Deze vriendin zal je áltijd steunen

Als jij eenmaal het vertrouwen van een Schorpioen hebt gewonnen, zal ze voor je door het vuur gaan. Hoe moeilijk de situatie ook is, op haar kun je rekenen.

5. Deze vriendin zal je nooit onnodig bekritiseren

Vrouwen kunnen elkaar soms onnodig bekritiseren. Gelukkig zit de Schorpioen niet zo in elkaar. Zij weet dat haar worden betekenis hebben en zal hier altijd voorzichtig mee omgaan. Ook zal ze nooit met de verkeerde mensen bepaalde informatie delen.

6. Deze vriendin kent geen ongemakkelijke stiltes

Bij sommige mensen heb je het gevoel dat je het gesprek altijd maar gaande moet houden. Bij de Schorpioen heb je dit gevoel nooit. Zij voelt zich ook comfortabel tijdens momenten van stilte. Heerlijk toch?

7. Deze vriendin durft ook de moeilijke onderwerpen aan te kaarten

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Dit weet de Schorpioen maar al te goed. Ze is ook niet bang om moeilijke onderwerpen aan te kaarten.

8. Deze vriendin is jou altijd dankbaar

Als jij iets doet voor een Schorpioen, zal ze je altijd dankbaar zijn. Een mooi gebaar vanuit jou zal zij nooit vergeten. Wanneer jij het nodig hebt, zul jij dan ook altijd op haar kunnen rekenen.

9. Deze vriendin jaagt haar dromen na (en motiveert jou hetzelfde te doen)

De Schorpioen durft haar dromen na te jagen en kiest niet voor de veilige weg. Ze weet dat ze voor haar doelen moet werken en neemt niets voor lief. Ze inspireert jou om ook jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Vriendin’s favoriet

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Weekhoroscoop: bij de Schorpioen is er weinig sprake van intimiteit

Foto: GettyImages
Bron: Yourtango