3x Puur Genieten

Let jij op wat je koopt? Deze producten zijn natuurlijk, biologisch en duurzaam!

Let jij op wat je koopt? Deze producten zijn natuurlijk, biologisch en duurzaam!

Orange delight: Fruits & Veggies orange, carrot, beetroot met heerlijke dragon

Het verhaal van deze superlekkere, vegan Fruits & Veggies begint met dragonkruid. Zachtfris van smaak: je proeft tonen van anijs en vanille en een heel klein beetje peper. Een beetje zoet, een beetje zuur, een beetje anders. Pas toen onze chipsmakers er de rijke smaak van echte stukjes gedroogde sinaasappel aan toevoegden, gingen de duimen hier omhoog. En de rest van dit verhaal? Dat moet je gewoon zelf proeven! “GoPure – straight from the land”. Meer weten? Kijk op de website.

Flower power! Bewust natuurlijk, eco(logisch) & fair

Kies jij graag voor eerlijke & duurzame kleding, schoenen en cosmetica? Ben jij nieuwsgierig naar innovatieve woon- en huishoudartikelen? Neem dan een kijkje bij Waschbär Eco-Shop en overtuig jezelf van het ruime assortiment aan ecologische alternatieven voor je dagelijkse benodigdheden. Met de eerlijke en duurzame artikelen van waschbaer.nl kies je bewust voor puur levensgenot!

GoPure organic classic chips hibiscus & sea salt

Fijnproevers als jij weten natuurlijk al lang dat veel bloemen niet alleen een lust zijn om te zien, maar ook om af en toe in je mond te laten smelten. Neem de bloemblaadjes van de Hibiscus: zachtzuur en zoetfris tegelijk. Probeer onze nieuwe GoPure Classis Hibiscus maar eens: dunne, krakend verse aardappelchips zoals je ze gewend bent, maar nu met de zomerse zoetzure smaak van Hibiscus. Binnenkort verkrijgbaar bij biologische speciaalzaken.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Lifestyle Media Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen