Stoomstrijkijzer

Deze stoomstrijkijzer kun je zelfs gebruiken z贸nder strijkplank (nu voordelig bij de Action)

Kreukels zijn de natuurlijke vijand van elke liefhebber van gladde stoffen. Verwelkom jouw nieuwe strijkmaatje. Met een krachtige 2400 watt en variabele temperatuurregeling zeg je gedag tegen elke kreukel.

Over deze stoomstrijkijzer met antikalkfunctie

Allereerst is deze stoomstrijkijzer niet alleen krachtig; maar ook slim. Met de anti-kalkfunctie hoef je namelijk niet bang te zijn voor die vervelende witte vlekken. Verder voorkomt de anti-druppelfunctie dat er water op je kleding lekt.

Een ander pluspunt is de grote watertank. Die 1,2 liter betekent dat je minder vaak hoeft te stoppen om bij te vullen. En met een extra sproeifunctie strijk je zelfs de meest hardnekkige vouwen glad.

Verticaal Stomen

Met de krachtige verticale stoomstoot kun je vervolgens kreukels te lijf gaan zonder kledingstukken van de hanger te halen. Ideaal voor een snelle touch-up van pakken, jassen of gordijnen.

Gebruiksgemak

Verder ligt het strijkijzer, dankzij de comfortabele greep, fijn in de hand. En met de variabele temperatuur- en stoomregeling heb je altijd de perfecte instelling voor elk type stof.

Dit stoomstrijkijzer is voor 鈧49,95 exclusief online beschikbaar. Het is dus de perfecte tijd om je strijkervaring te upgraden vanuit het comfort van je eigen huis. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Stoomstrijkijzer
Bekijk bij Action-shop

Lees ook: Dit zijn de meest gemaakte fouten bij het strijken

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker