4 augustus 2011 Aubergine parmigiana Dit is een snelle en light variant van de klassieker Parmigiana di melanzane. In het originele recept worden de plakken aubergine in veel olijfolie gebakken, maar grillen zorgt ook voor een heerlijk resultaat.
4 augustus 2011 Recept voor artisjokken met ansjovis-vinaigrette Wist je dat... artisjokken grote eetbare bloemknoppen van een distel zijn? Ze worden in Frankrijk meestal heel eenvoudig met een vinaigrette en wat stokbrood gegeten.
4 augustus 2011 Recept voor ananastaart met rum Kom helemaal in wereldse sferen met deze heerlijke hapjes en drankjes en begin je eigen feestje goed...
4 augustus 2011 Appel-aardappelsalade met bieslook Je kunt in deze salade eindeloos variëren met kruiden. Vooral de combinaties kappertjes en peterselie, munt en honing of koriander en rode peper zijn heerlijk.
4 augustus 2011 Appel-bramencrumble met custardsaus Zondag is bakdag! Probeer dit toetje nu bramen op hun best zijn! In plaats van verse bramen kun je ook bosvruchten uit de vriezer nemen.
4 augustus 2011 Recept voor amandel-yoghurtcake De cake is het lekkerst als de sinaasappelsiroop een paar uur goed in de cake heeft kunnen trekken.
4 augustus 2011 Recept voor aardbeienkwarktaart met een vleugje amandel Krijg je visite? Verras ze eens met een zelfgemaakte taart. Wat zul je trots op jezelf zijn als je je gasten ziet smullen...!
4 augustus 2011 Aardbeienroom met gelukskoekjes Wat eten we vandaag? Strawberry-fool with ginger biscuits in het Iers.
4 augustus 2011 Recept voor aardappels met salie Dit eenvoudige gerecht ziet er prachtig uit en smaakt bovendien heerlijk! Het is ideaal als bijgerecht voor bijvoorbeeld een meergangendiner.