baileys lava cake

Alvast voorproeven voor Kerst: Baileys lava cake is weer te koop bij Aldi

Je hebt een goede reden om alvast wat desserts voor de feestdagen voor te proeven. Bij de Duitse budgetsuper Aldi worden namelijk weer Baileys lava cakes verkocht.

Baileys lava cake

Denk aan een heerlijke chocolade lava taartje met een smeuïge, vloeibare binnenkant én een beetje Baileys: zo kun je de Baileys lava cake het beste omschrijven. Als het water je nu nog niet in de mond loopt, dan gebeurt dat wel als je de eerste hap neemt. Daarom is het goed nieuws dat ze nu bij Aldi in de schappen liggen.

Weet je nog niet wat je tijdens de feestdagen voor zoetigheid op tafel wil zetten of wil je jezelf verwennen met een lekker toetje? Voeg dit dessert dan alvast toe aan je boodschappenlijstje. Toch wel de beste uitvinding na die chocoladeletter met Baileys-smaak.

Prijs

De cakejes staan in de folder van deze week (week 50) voor een prijs van € 1,99. Daarvoor krijg je twee keer de Baileys lava cake die per stuk 90 gram wegen. Kleine waarschuwing: op is op, dus wees er snel bij voordat je misgrijpt. Je vindt de lava cake in de diepvries.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.