De Zeven Zussen

Het slotakkoord: Nú verkrijgbaar – het 8e deel van de Zeven zussen-reeks!

Het wachten is voorbij! Het ultieme slotstuk van de bejubelde Zeven Zussen-reeks is eindelijk verkrijgbaar. Laat je betoveren door de meeslepende woorden van Lucinda Riley en haar zoon en ontdek hoe het verhaal tot een adembenemend einde komt. Mis dit epische slotakkoord niet en duik nu in het achtste deel van deze onvergetelijke serie!

Deel 8 van De zeven zussen

Op donderdag 11 mei wordt er een wereldwijd literair geheim onthuld. Het achtste en laatste deel van De zeven zussen verschijnt: De zeven zussen 8 – Atlas. Opmerkelijk genoeg is dit boek niet door de auteur zelf geschreven, maar door haar zoon. Het is een boek dat verborgen is gehouden voor de pers, waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn.

De romantische sage, oorspronkelijk genaamd The Seven Sisters, heeft wereldwijd een onverwacht succes behaald. Het is uitgegroeid tot een fenomeen in de populaire literatuur. In Nederland wordt Het verhaal van Pa Salt, zoals de auteur het heeft genoemd, gelijktijdig met 25 andere talen uitgebracht. Dit boek belooft de sleutel te bieden tot de raadsels die in eerdere delen zijn geschetst. Volgens de uitgevers zijn er wereldwijd maar liefst 50 miljoen exemplaren van deze bestsellers verkocht. Helaas kon de Noord-Ierse schrijfster, Lucinda Riley, zelf niet het laatste deel schrijven. Ze verloor in juni 2021 op 56-jarige leeftijd haar strijd tegen kanker.

Over de zeven zussen

De zeven zussen vertelt het verhaal van zes meisjes die opgroeien als geadopteerde zussen. Ze zijn afkomstig uit verschillende landen over de hele wereld. Hun adoptievader, Pa Salt genaamd, was een steenrijke man die aan de oevers van het Meer van Genève woonde. Maar waarom heeft hij geen zevende meisje geadopteerd? Volgens de legende vond de auteur inspiratie in de sterrenhemel boven het Engelse platteland. De Pleiaden, een sterrenhoop die ook bekendstaat als de zeven zussen uit de Griekse mythologie, speelde een rol in de inspiratie. Het was Lucinda Riley’s oudste zoon, Harry Whittaker, zelf een schrijver, die de taak op zich nam om de epiloog van zijn moeder tot leven te brengen. In dit deel blijft hij zo trouw mogelijk aan haar ideeën.

Donderdag 11 mei is een belangrijke mijlpaal voor zowel de fans als de literaire wereld. Het is een eerbetoon aan de nalatenschap van Lucinda Riley. Laat je meeslepen in het verhaal van deel 8 en ontdek het geheim dat schuilt in deze laatste bladzijden. Laat je verwonderen, laat je betoveren en laat je raken door de woorden die Lucinda Riley en haar zoon hebben geschreven. Want in de wereld van literatuur is er geen grotere kracht dan die van een goed bewaard geheim!

Voor meer informatie over deel 8 van De zeven zussen, klik op onderstaande button.

Het boek ook in het Engels verkrijgbaar.

Lees ook: Laatste Zeven Zussen-boek krijgt een recordoplage in Nederland

Foto: GettyImages
Tekst: Suzanne de Bakker

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.