Varna las Meisje van me: 'Het einde was geweldig en onverwacht'

Varna las Meisje van me: ‘Het einde was geweldig en onverwacht’

Wekelijks recenseert het Vriendin-boekenpanel een pas verschenen boek. Welk boek mag je niet missen en welke kun je gerust nog even laten liggen? Deze week: Meisje van me.

Wekelijks recenseert het Vriendin-boekenpanel een pas verschenen boek. Welk boek mag je niet missen en welke kun je gerust nog even laten liggen? Deze week: Meisje van me.

Varna las Meisje van me van Ilse Ruijters

Varna: “Tom en Amber zijn een hip stel die het allemaal voor elkaar lijken te hebben. Er is echter een grote maar. Amber heeft geen baarmoeder, maar wel een grote kinderwens. Om
hun droom toch in vervulling te laten gaan, laten ze hun (biologische) kind dragen door Kirsten. Alles verloopt volgens plan en als dochter Emma wordt geboren, kunnen Tom en Amber hun geluk niet op. Wanneer ze een dag later bij het ziekenhuis aankomen is Kirsten weg… en Emma ook. Kirsten wordt twee weken later dood gevonden in het bos, maar van Emma is geen spoor te bekennen. Het boek leest makkelijk weg. Je kan het boek zo even wegleggen en later weer verder lezen, maar dat is niet wat je wil. Zodra je aan het verhaal begint, móet je verder lezen. Het einde was geweldig en onverwachts. Zelfs als je niet van thrillers houdt, is Meisje van me een aanrader.”

Lees de korte thriller’De ceremoniemeester’ door Inge Spaan

Waardering: 4 van de 5 sterren


Meisje van me
Ilse Ruijters

€20,99    

Over Varna

Varna (42) heeft een vriend en drie zoons (10, 14 en 16). Ze heeft een eigen bedrijf, is gek op (water)sporten en drinkt graag lekkere wijn. Haar lievelingsboeken zijn thrillers en makkelijke ‘wegleesboeken’ die ze een in middag verslindt. Ze leest met veel plezier voor Vriendin en hoopt dit nog lang te doen.