Onheilspellende Thrillers

3 onheilspellende thrillers die je aan je stoel kluisteren

Met deze drie thrillers sta je aan de vooravond van mysterie en spanning. Met verhalen die balanceren op de scheidslijn van veiligheid en gevaar. Ontdek hoe onopgeloste moorden, vermissingen en stormachtige onthullingen je hartslag verhogen, bladzijde voor bladzijde.

3 onheilspellende thrillers

Onderstroom – Linda Jansma

Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven verwoest en is haar zeilschool in financiële moeilijkheden gekomen. Dan komt Timo, een vriend van Insa, terug voor zeillessen. Als in de buurt een meisje wordt vermoord, begint Hester te vermoeden dat Insa’s moordenaar terug is… 

Het perfecte gezin – Marieke Damen

Caro verhuist met haar man Oscar en dochter Violet naar een villa aan de rand van de bossen, waar ze kennismaken met hun nieuwe buren. Als er een baksteen door het keukenraam vliegt, vragen ze zich af: zijn we wel gewenst in de nieuwe buurt? Dan verdwijnt Violet en verandert hun leven pas echt in een nachtmerrie. 

Verborgen in de sneeuw – Viveca Sten

Als het persoonlijke en professionele leven van politieagente Hanna in Stockholm instort, vlucht ze naar de lodge van haar zus in een Zweeds skiparadijs. Een korte troost, want het dorp is geschokt door de verdwijning van een tienermeisje. De enige aanwijzing is een sjaal in de sneeuw. Dan nadert een storm, en terwijl de temperaturen dalen, raken steeds meer levens in gevaar. 

Lees ook: Déze 3 waargebeurde verhalen lees je in één ruk uit

Foto: Getty Images
Ella Mae Wester

Marieke Damen
Viveca Sten