Loeispannende Thrillers

3 loeispannende thrillers om direct te lezen

Ben jij klaar voor spanning en mysterie? Deze drie thrillers, elk met een uniek verhaal, garanderen je uren vol onvoorspelbare wendingen en adembenemende intriges.

3 loeispannende thrillers

Rancune –  Max Seeck 

Zakenman Eliel Zetterborg wordt vermoord aangetroffen in zijn huis in Helsinki. Zijn bedrijf heeft drastische bezuinigingen aangekondigd, waarna Zetterborg bedreigingen ontving. Maar de zaak wordt complexer als blijkt dat de moordenaar ook andere motieven lijkt te hebben… 

Zusje van mij – Mikaela Bley 

Het verjaardagsdiner bij de rijke familie Gyldenstedt loopt bijna ten einde. Koffie en een digestiefje worden geserveerd in de salon terwijl er opeens dikke rook kronkelt tussen de gasten. Het vuur verspreidt zich snel. Het leven van de familie staat op zijn kop als ze beseffen dat hun jongste dochter dood is. Vermoord. 

Rekjavik – Ragnar Jonasson

IJsland, 1956. De vijftienjarige Lára heeft een vakantiebaantje bij een echtpaar thuis vlakbij de IJslandse hoofdstad Reykjavík. Begin augustus verdwijnt ze spoorloos. De vermissingszaak groeit uit tot IJslands grootste onopgeloste zaak. Wat gebeurde er met Lára – leeft ze nog?

Lees ook: 3 romans die niet mogen ontbreken op jouw boekenplank

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester