lezen

Lees & leer over jezelf: 5 boeken die jou gaan helpen

Dit zijn de bestverkochte zelfontwikkelingsboeken van dit moment in het assortiment van BookSpot.nl. Doe er je spirituele voordeel mee!

1. Leef meer, denk minder

Voel je je soms somber of lusteloos? Dan is dit boek een absolute aanrader. De oorzaak van neerslachtigheid is volgens Pia Callesen dat we te veel denken. Ze presenteert in dit boek een radicale strategie om de controle over je denkprocessen terug te krijgen én je weer goed te voelen.

Leef meer, denk minder
KOOP HIER

2. Drive: train je stoïcijnse mindset

Toen Mark Tuitert in 2010 olympisch goud won op de 1500 meter dacht hij niet aan winnen, maar aan Epictetus en Seneca. Wie? Twee stoïcijnse filosofen! Mark gebruikt hun principes al twintig jaar om om te gaan met de druk van topsport én de uitdagingen in zijn privéleven. Met dit boek deelt hij zijn kennis in 10 praktische lessen.

DRIVE: Train je stoïcijnse mindset
KOOP HIER

3. Goed werk

Cynthia Schultz ken je misschien van de mooie en inmiddels beroemde Structuurjunkie planners. Nu bundelt ze al haar kennis over plannen en productiever (thuis)werken. Haar stokpaardje: hoe meer je gedaan krijgt in een korter tijdsbestek, hoe meer tijd je over hebt om leuke om leuke 3 dingen te doen. En dat willen we natuurlijk allemaal.

Goed werk
KOOP HIER

Lees ook: ‘Bewezen: mensen die vaak boeken lezen, leven langer (en dít is waarom)’

4. Houd de zaag scherp

Je bent de hele dag druk bezig en toch voelt het alsof je bijna niets voor elkaar krijgt. Herken je dit? Stephen Covey, bekend van
De zeven eigenschappen van effectief leiderschap, weet er alles van. Zijn nieuwe boek gaat over zelfvernieuwing op de 4 gebieden van menselijke behoeften: lichamelijk, spiritueel, geestelijk en sociaal-emotioneel. Neem de tijd voor jezelf en ga voor groei en verandering.

Houd de zaag scherp
KOOP HIER

5. Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden

Een ontroerend en grappig boek, een echte aanrader. Het gaat over Lianne, die haar vriend betrapt met een ander Ze voelt zich verloren en verlaten. Want een leven alleen, hoe doe je dat? Op de bank van haar therapeut ontdekt ze dat ze haar licht moet laten schijnen op onverwerkte gebeurtenissen uit haar verleden. En leert ze wat zelfacceptatie precies betekent… Voor veel vrouwen erg herkenbaar.

Dan ga ik nu maar eens lekker van mezelf zitten houden
KOOP HIER

Nog niet uitgelezen en geleerd? In de Vriendin Balansspecial vind je nog meer boeken met levenslessen. Bestel ‘m hier.

Beeld: Getty Images