indrukwekkende boeken

Déze 3 indrukwekkende boeken wil je gelezen hebben!

Of je nu houdt van spanning, romantiek of avontuur, Vriendin heeft voor jou dé top 3 boeken gevonden die je gewoonweg gelezen moet hebben. Dus, pak een comfortabele stoel, zet een lekker kopje thee en laat je meevoeren door een van deze indrukwekkende verhalen.

1. Waar we niet over praten – Tracey Lien

Wanneer de zeventienjarige Vietnamees-Australische Denny Tran de avond met vrienden doorbrengt, komt hij op brute wijze om het leven in een druk restaurant, een vluchtelingenenclave in Sydney die wordt geteisterd door gewelddadige misdaad en onverschillige politie. Er is maar weinig aandacht van de politie voor Denny’s dood. En dus zet zijn zus haar verdriet opzij om zelf getuigen op te sporen.

Waar We Niet Over Praten - boeken
Bekijk bij bruna.nl

2. In de schaduw van de eik – Stefan Popa

Als de beroemde en bekroonde televisiekok Alex Petrescu opmerkelijk nieuws krijgt van zijn vriendin, ontvlucht hij Nederland. Hij koopt een paleis in het land van zijn moeder – of nou ja, een ruïne tussen de verdwijnende bossen.

In De Schaduw Van De Eik
Bekijk bij bruna.nl

3. Gemaakt voor de liefde – Stephanie Cacioppo

Op 37-jarige leeftijd was dr. Stephanie Cacioppo single en blij met haar werk als neurowetenschapper op het gebied van romantische liefde – over hoe onze hersenen veranderen als we verliefd worden. Toen ontmoette ze John, een neurowetenschapper op het gebied van eenzaamheid.

Gemaakt Voor De Liefde
Bekijk bij bol.com

Lees ook: Gek op romans? 3 boeken die je absoluut níet mag missen!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester