hoogsensitief

Ben je hoogsensitief? Déze 3 boeken maken het verschil

Hoogsensitiviteit wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd. Met deze drie boeken krijg je een dieper inzicht in de nuances van hooggevoeligheid, doorleefde ervaringen en praktische tools om deze bijzondere eigenschap te omarmen.

Hoogsensitief? Lees deze 3 boeken

Leven met hooggevoeligheid – Susan Marletta-Hart

Alles zien en alles horen; een kamer binnenkomen en niet alleen de meubels en de mensen, maar ook de onuitgesproken conflicten waarnemen; veel behoefte hebben aan rust, aan tijd voor jezelf om na te denken en te dromen. Volgens schrijfster Susan Marletta Hart hoeven hoogsensitieve mensen geen slachtoffer van hun bijzondere gevoeligheid te zijn, maar kunnen ze die omvormen tot hun eigen kracht.

Hoogsensitiviteit als kracht – Carolina Bont

In Hoogsensitiviteit als kracht brengt Carolina Bont hooggevoeligheid op een nieuwe, positieve manier over het voetlicht. Zij leert het beste uit je hooggevoeligheid te halen.

Hooggevoelig, wat nu? – Mirjam Bogerd

De eerste keer dat iemand tegen Mirjam Bogerd zei dat ze misschien hoogsensitief was, verwierp ze dat. Maar toen haar zoontje tekenen vertoonde van HSP, ploos ze alles uit. Nu deelt ze haar ervaringen in Hooggevoelig, wat nu?

Lees ook: Hooggevoelig? Déze tips helpen je om te gaan met sociale situaties

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester

Carolina Bont
Mirjam Bogerd