flirt-boeken

Top 5 beste flirt-boeken over daten en mannen versieren

Bij de een gaat het flirten vanzelf, als een tweede natuur. Bij de ander is het een vaardigheid die aangeleerd moet worden. Gelukkig zijn er veel boeken die je verder kunnen helpen. Vriendin zocht de beste flirt-boeken voor je uit. Gooi je charmes maar in de strijd!

1. Liefdesbang – Hannah Cuppen

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Liefdesbang Flirtboek
Bekijk hier

2. (Over)leven op Tinder – Julie Vranckx

In tegenstelling tot wat romantische films ons beloven, is het niet zo makkelijk om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen in de supermarkt. Dus begeven singles zich vol goede moed in de onlinedatingjungle: Tinder. Maar hoe pak je dat het best aan? Wat doe je na het blijde nieuws: ‘It’s a match’? En – misschien nog het leerrijkst – hoe fout kan het gaan op Tinder?

Overleven Op Tinder
Bekijk hier

3. Zinvol daten – Aukelien van Abbema

Zinvol daten wil singles bewustmaken van hun eigen aandeel in het single-zijn. Daarom wordt allereerst naar de single zelf gekeken: wat is het beeld dat je hebt van jezelf, wat zijn je verwachtingen? En als je dan aan het daten slaat, wat zijn de do’s en dont’s?

Zinvol Daten
Bekijk hier

4. Alles wat vrouwen willen weten over mannen – Allan Pease

Een onmisbare handleiding voor iedereen die weleens te maken heeft met het andere geslacht, of dit nu is op het werk, in de supermarkt of thuis tussen de lakens.

Alles Wat Vrouwen Willen Weten Over Mannen
Bekijk hier

5. Flirt Coach – Petra Heskell

Wie flirt straalt zelfvertrouwen en plezier in het leven uit en trekt op die manier mensen aan. Die flirtcoach vertelt over tal van manieren en geeft vele tips om zowel in de vriendschap als op het werk en in de liefde een echte flirt te worden.

Flirt Coach
Bekijk hier

Lees ook: Flirten met een ander: hoe ver kun je gaan?

Foto: GettyImages

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.