lange bob

Deze prachtige kapsels inspireren je om een lange bob te nemen

Heb je zin om eens wat anders met je haar te doen en lijkt het je leuk om je korte haar uit te laten groeien of juist om je lokken kort te wieken? Doe dan eens inspiratie op bij de lange bob.

Lange bob

De lange bob is ideaal voor iedereen die al jaren fantaseert over kort haar, maar nog niet voor kort-kort durft te gaan. Ook is het een handig kapsel voor vrouwen die hun korte coupe willen laten uitgroeien en in een ongemakkelijke tussenfase zitten.

Het voordeel van de lange bob is dat het eigenlijk iedereen mooi staat. Het staat past bij vrijwel iedere gezichtsvorm en omdat je ‘m op verschillende manieren kunt stylen, is deze coupe nooit saai. Laat je inspireren door de volgende beelden en vergeet niet om ze mee te nemen naar de kapper.Styling

Als je niet eerder een lange bob hebt gehad en twijfelt over hoe je dit kapsel het beste in model kunt brengen, raden we je aan om deze video eens te bekijken. Door je haar eerst droog te föhnen en tegelijkertijd volume te creëren bij de haaraanzet heb je al een mooie basis. Daarna kun je er met een krultang of stijltang een slag maken in je haar.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images