Haarverf

Geknoeid met haarverf? Zó poets je het van je gezicht

Nummer één ergernis als je zelf je haar verft: de geknoeide restjes van je gezicht poetsen. Want hoe doe je dit zonder als een gek te moeten schrobben? Nou, met deze producten.

Waar je niet eens voor naar de winkel hoeft, want je hebt ze allemaal al in huis.

Tandpasta

Niet alleen goed voor het laten uitdrogen van puistjes, ook ideaal als je een beetje haarverf hebt gemorst. Breng wat tandpasta aan op de vlek met je vinger, masseer het dertig seconden in en spoel het af met lauw water en een washandje – makkelijker kan niet.

(Baby)olie

Heb je babyolie in huis? Smeer een beetje op de vlek en laat het een nacht inwerken. De volgende ochtend poets je het in één keer van je gezicht. Dit trucje werkt overigens ook goed met make-up remover op basis van olie.

Vaseline

Misschien heb je dit al eens eerder gehoord van je kapper: smeer voordat je je haar verft een beetje vaseline op je haarlijn – je veegt alles er zo af als je morst. Vaseline vergeten aan te brengen? Doe dan een beetje op een wattenschijfje, dep het op de vlek en laat het even intrekken. Vervolgens veeg je het met een washandje met lauw water van je gezicht.

Bron: Libelle

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen