friends

Déze liptstick en lipliner droeg Jennifer Aniston in Friends (en ze zijn nog steeds te koop)

De mode- en beautytrends uit de 90’s zijn natuurlijk al een tijdje bezig met een comeback. En ook de lipliner is terug van weggeweest. Als we denken aan lipliner, dan denken we natuurlijk meteen aan het personage Rachel Green in Friends. Wist je dat de lipcombinatie die actrice Jenifer Aniston droeg nog steeds te koop is?

Wij rennen alvast naar de winkel!

Rachel Green lipstick

Het personage Rachel Green was in de 90’s een waar mode- en beauty-icoon. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘The Rachel’? Een enorm populair kapsel uit die periode, waarbij het haar naar binnen wordt geföhnd en er blonde highlights doorheen zitten. Ook haar donkerbruine matte lippen waren enorm populair. Met dank aan TikTok weten we precies welke lipstick Jennifer Aniston op de set van Friends droeg. 

Lees ook: Déze twee Friends-castleden vonden elkaar ook buiten de set leuk

Nog steeds verkrijgbaar

Eerder vertelde de actrice aan ‘PopSugar’ al dat ze vaak de Satin Paramount Lipstick van M.A.C. droeg. Dit is een roodbruine tint die bij vrijwel iedere huidskleur mooi staat. Kort geleden onthulde beautyjournalist Laura Capon nog een Rachel-kleur. Zij interviewde Robin Siegel die de head of make-up was in Friends. Zij vertelde dat Jennifer soms ook de M.A.C Lustre Lipstick in de kleur Touch in combi met de Spice Lipliner droeg. Deze kleur is iets lichter dan de kleur Paramount. Helaas is de Touch lipstick momenteel iets moeilijker te krijgen, maar de rest van de lipproducten zijn wel op voorraad. Je kunt dus nog steeds dezelfde look dragen als Rachel in Friends.

Bron: Cosmopolitan
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.