kerstfilm

Déze kerstfilm zou je zeker moeten kijken, op basis van je sterrenbeeld

Benieuwd welke kerstfilm jij zou moeten kijken, op basis van je sterrenbeeld? Lees dan vooral even verder.

Ram

Voor een Ram is Home Alone de perfecte kerstfilm. Jij voelt je helemaal verbonden met de achtjarige Kevin die alleen thuis achterblijft én altijd van alles de schuld krijgt.

Stier

Een Stier staat bekend om zijn of haar koppige karakter. Welke film past hier nou beter bij dan The Grinch? Stiekem kun je je best een beetje identificeren met het chagrijnige hoofdpersonage.

Vissen

Vissen kunnen soms snel verveeld raken. Zo’n liefdesdriehoek zoals je die bij Love Actually ziet, is daarom wel aan jou besteed. Dit zal één van de weinige kerstfilms zijn die jij tot het einde wilt afkijken.

Kreeft

Voor een romantische en sentimentele Kreeft, is The Holiday de beste filmkeuze. Een film die jou een fijn gevoel bezorgd. Zo kom jij geheel in de kerststemming.

Leeuw

De romantische film The Last Holiday gaat over Georgia die ontdekt dat ze nog maar een paar weken te leven heeft. Een film die jou laat nadenken over het leven en welke dingen je nog graag zou willen doen.

Lees ook: Voor déze sterrenbeelden worden de feestdagen dit jaar fantastisch

Maagd

De Amerikaanse animatiefilm The Polar Express zorgt voor nostalgische gevoelens. Misschien heb je de film al eens gezien en hierdoor denk je weer terug aan jouw jeugd. Door jouw oog voor detail, kan je deze mooie animatiefilm zeker waarderen.

Weegschaal

Voor een Weegschaal is de film Happiest Season een goede keuze. Deze film gaat over Abby die haar vriendin Harper tijdens de vakantieperiode huwelijk wil vragen. Alleen blijkt Harper nog niet bij haar familie uit de kast te zijn gekomen. Een film die jou laat nadenken en waar je zeker een discussie over wil voeren.

Schorpioen

Een Schorpioen is gevoelig, maar houdt ook van mysterie en duistere verhalen. De film Edward Scissorhands geeft precies waar jij naar verlangt. Deze film gaat over een oma die haar kleindochter vertelt waar sneeuw vandaan komt.

Boogschutter

Of het nu de feestdagen zijn of niet, een Boogschutter is altijd in voor een lachfilm. Een film zoals Bad Santa voldoet geheel aan jouw wens.

Steenbok

Een Steenbok houdt van nostalgie. Jij kiest liever voor een klassieker, dan voor een nieuwe kerstfilm. Wat dacht je van A Christmas Story? Je werkt hard en bent ambitieus. Dit komt precies overeen met het karakter van de moedige Ralphie.

Waterman

Als eigenzinnige Waterman kun jij films met een diepere betekenis echt waarderen. Bij de klassieke kerstfilm It’s a Wonderful Life, zul jij het zeker niet drooghouden.

Vissen

Vissen zijn vaak spiritueel en erg empathisch. Je hebt ook een levendige fantasie en de film Elf past hier helemaal bij. Een film die gaat over het geloven in verbeelding en magie.

Lees ook: Mensen met déze vijf sterrenbeelden zijn de beste dansers

Foto: GettyImages
Bron: Stylecaster.com