Stel (12)

Jill gaat vreemd met haar collega: ‘Zoenend legde hij me op tafel’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Jill, die het helemaal niet erg vindt om over te werken met haar collega Brandon.

Over Jill (28)

Kinderen: geen
Status: getrouwd
Aantal sekspartners: rond de 20
Frequentie: altijd als ze overwerkt
Favoriete standje: doggy style
Raakt opgewonden van:
haar minnaar
Knapt af op:
voorspelbaarheid

Te snel getrouwd

Jill: “Toen Ralph en ik trouwden, kenden we elkaar een halfjaar. Onze omgeving vond het te snel, maar wij geloofden erin. We hadden beiden een hoop scharrels gehad en wilden aan elkaar en aan de hele wereld duidelijk maken dat het dit keer bloedserieus was. Ik kocht vastberaden een adembenemende bruidsjurk. Toen mijn moeder me zag, kreeg ze tranen in haar ogen. Ze gaf toe dat Ralph en ik ongelofelijk straalden. Dat was ook zo. Smoorverliefd waren we, vastbesloten er iets van te maken. Ik had niet verwacht dat ik nu, amper een jaar na onze bruiloft, liever op mijn werk ben dan thuis. Sterker nog: als ik kan overwerken, doe ik dat. Een paar keer per week kom ik pas tegen zeven uur thuis.’

Erg verschillend

“Dat heeft twee oorzaken. Met Ralph botert het niet meer zoals ik had gehoopt. En… ik ben verliefd geworden op een collega. Toen Ralph en ik na ons trouwen gingen samenwonen ontdekte ik dat we erg verschillend waren. Zo ben ik netjes, hij is slordig. Ik sta graag vroeg op, terwijl hij niet uit bed te branden is. En zo zijn er nog wel honderd dingen. In het begin gaf dit niet. We waren gek op elkaar en pasten ons aan. Maar om eerlijk te zijn erger ik me nu al maanden aan hem. Zin in seks met hem heb ik ook niet meer. Als ik ’s avonds mijn sleutel in het slot steek, baal ik ervan dat hij altijd in mijn huis zit. Of nou ja: ligt. Voor de tv, liefst met voetbal op. In een joggingbroek. Vreselijk.”

Lees ook: Catherina: ‘Door mijn collega’s twijfel ik over mijn seksleven’

Zoenen op tafel

“Brandon is zijn tegenpool. In het begin mocht ik hem niet zo, ik vond hem zo’n snelle, ijdele jongen die alles beter weet. Maar hij bleek veel humor te hebben. Tegen mijn omgeving durfde ik niet te klagen over Ralph, om uitspraken als ‘Zie je wel, het was ook veel te snel’ te voorkomen. Tegen Brandon ging ik wel los. Hij maakte dan grappen over mijn huwelijk en dan lagen we samen helemaal dubbel. Op een avond dat we samen overwerkten, haalde Brandon wodka tevoorschijn. ‘Jij moet eens lekker gek doen,’ vond hij, ‘even die saaie gast thuis vergeten.’ Ik begreep pas wat hij met dat gek doen bedoelde, toen hij alle dossiers van tafel veegde en mij er zoenend oplegde. Zijn handen kropen behendig onder mijn rok. Daarna volgde zijn mond. Meteen was ik in de stemming.”

Seks op het werk

“Na afloop voelde ik me wel schuldig, maar toen ik die avond naast Ralph in bed lag en ik zelfs zijn ademhaling irritant vond, wist ik dat het op was tussen ons. Ik moest snel zeggen dat ik wilde scheiden. Echt. Inmiddels zijn we drie maanden verder. Brandon hebben wekelijks seks op het werk, als onze collega’s weg zijn. Ik vermoed dat het voor hem maar een spelletje is, maar ik ben ondertussen verliefd geworden. Als ik nu bij Ralph wegga, vrees ik dat Brandon denkt dat ik het voor hem doe en dat hij daarvan terugschrikt. Daarnaast zie ik op tegen al het gedoe wat een scheiding met zich meebrengt. Tegen het commentaar dat onze omgeving zal hebben. Hierdoor stel ik mijn gesprek met Ralph telkens uit. Ik leef voor de momenten met Brandon, in de gestolen uren op ons werk, en voor het erotisch contact dat we tussendoor via de app hebben. Dit kan niet eeuwig zo doorgaan, maar voorlopig steek ik mijn kop in het zand en geniet ervan.”

Lees ook: Jeanette: ‘Tijdens een saaie vergadering sloeg de vonk over’

Foto: Getty Images