Van deze plekken op je lichaam wist je niet dat ze héél opwindend zijn

Yanna: ‘Mijn collega weet niet dat haar ex mijn minnaar is’

Al bij hun eerste ontmoeting vond Yanna Rob een bekend gezicht hebben. Ze kon hem niet plaatsen, tot hun derde biertje. Dit was de ex van Florien, haar naaste collega.

Ex van collega

Yanna: “De avond dat ik Rob tegen het lijf liep bij het uitgaan, kon ik hem eerst niet plaatsen. Ik kende deze man al, maar waarvan? Hij herkende mij niet, maar wilde me wel graag léren kennen, zei hij met een innemende glimlach. Pas bij ons derde biertje viel het kwartje: dit was de ex van Florien, mijn naaste collega. Zij en ik delen een kantoorruimte én lief en leed, nu al een paar jaar. Ze had me regelmatig foto’s van Rob laten zien, met wie ze samenwoonde. Toen het uit ging, had ze daar veel over gepraat. Niet te geloven dat ik hem nu, een aantal weken later, per toeval ontmoette, sterker nog: dat ik met hem aan het flirten was. Ik besefte dat het verstandig zou zijn om het gesprek meteen af te kappen. Want aanpappen met de ex van iemand met wie je heel close bent, dat doe je niet. Maar hé, we voerden gewoon een leuk gesprek. Dat kon toch geen kwaad?

De volgende ochtend werd ik wakker naast Rob. We hadden een heerlijke nacht gehad in zijn appartement. Mijn schuldgevoel had ik weggedronken en dat was prima gelukt. Maar in het ochtendlicht voelde ik me flink opgelaten. Wat moest ik maandag op kantoor zeggen? Normaal vertelde ik Florien altijd wat ik in het weekend heb beleefd, maar dat kon ik nu beter niet doen. Ik ging er snel vandoor en eenmaal thuis besloot ik deze nacht gauw te vergeten.

Bericht

Ik had er niet op gerekend dat Rob zijn best zou doen om me te achterhalen. Na een paar dagen kreeg ik een bericht van hem. Hij wilde me nog eens zien, schreef hij. Een week lang heb ik hem genegeerd. Maar de herinnering aan onze nacht samen bleef kriebelen. En toen ik me op een avond wat alleen voelde, kon ik het niet laten. We begonnen te appen en een uur later was hij onderweg naar mij. We hadden de spanning al helemaal opgebouwd en we doken meteen in bed. Juist omdat ik me er zo tegen had verzet, was de ontlading des te heviger. Het was zalig om in zijn armen te liggen. Ergens was het wel kicken om zoiets ‘verbodens’ te doen.

Geheim

Fout, ik weet het. Want Florien zou zo gekwetst zijn als ze het zou weten. Dat gaf ook Rob toe. Maar ik hoefde echt niet bang te zijn dat hij iets zou vertellen. Hij sprak haar helemaal niet meer, dat wist ik toch? Dan konden we best nog een derde keer afspreken. Gewoon, in het geheim. Want wat vond hij mij lekker in bed. De dagen erna stuurde hij me continu stoute berichtjes en daar was ik niet tegen bestand.

Elke week

Nu zien we elkaar elke week. Seksueel matchen wij zo enorm, het is echt niet normaal. Verder is niet serieus, Rob is nog helemaal niet toe aan een nieuwe vaste relatie. Daardoor zeg ik steeds tegen mezelf: wat niet weet, wat niet deert. Als we het geheim houden, maakt het toch niet uit? Het is niet zo dat wij gaan trouwen ofzo. Tegelijk voel ik me bedrieger als ik tegenover Florien zit te werken. Ze is meer dan zomaar een collega, ik zie haar als vriendin. Dus dan is het toch lullig dat ik iets voor haar verzwijg. Pas ontdekte ze een zuigzoen in mijn nek. Ze begon hard te lachen toen ik begon te blozen. In paniek heb ik verteld dat ik een affaire heb met een getrouwde man. Nu vraagt ze daar telkens naar en ze hangt aan mijn lippen. Dat maakt het allemaal nog pijnlijker. Want ze zou eens moeten weten hoe het echt zit…”

Tekst: Lydia van der Weide. Illustratie: iStock. Om privacyredenen zijn alle namen veranderd. De echte namen zijn bekend bij de redactie.