Zoen

Lies: ‘Onze eenmalige vrijpartij is geen twee huwelijken waard’

De spanning tussen Lies en Tim was al jaren voelbaar. Na een kerstfeest met hun vrienden en partners ging het mis. “Opeens stonden we te zoenen.”

Op ons gemak

Lies (39): “Het hing al jaren in de lucht, want Tim en ik kunnen het heel goed met elkaar vinden. Niet dat er echt seksuele spanning heerst als we bij elkaar in de buurt zijn, maar we zijn gewoon echt op ons gemak bij elkaar, vertrouwd. We zijn ook allebei fysieke mensen die een ander makkelijk aanraken en vaak een knuffel geven.”

Opgewonden pubers

“Dus eigenlijk was het geen verrassing dat we, toen we met onze vriendengroep naar een pre-kerstfeest in de plaatselijke kroeg gingen, en hij met me mee naar huis liep nadat we samen als laatsten overbleven, opeens stonden te zoenen. En daar bleef het niet bij, als twee opgewonden pubers trokken we de kleren van elkaars lijf. We hebben staand tegen de muur in ons schuurtje staan vrijen.”

Lees ook: Isabel: ‘Wat was hij blij toen ik hem zoenend tegen die boom duwde’ 

Een gezin

“Toen we klaar waren en weer een beetje bij zinnen kwamen, stonden we elkaar nogal giechelig aan te kijken. Wat hadden we nu weer gedaan? Dit was stom! Ten eerste omdat we allebei een gezin met jonge kinderen hebben, maar ook omdat we onze vriendschap niet willen verpesten. We spraken af dat we het er nooit meer over zouden hebben én ervoor zouden zorgen dat we niet meer in deze verleiding kwamen.”

Op vakantie

“Toen hadden we alleen nog even niet gedacht aan de tien dagen zonvakantie die we al hadden geboekt, met onze beide gezinnen en nog één ander stel met hun kinderen. Ik heb Tim de afgelopen maanden een beetje ontweken, maar dat gaat tijdens die vakantie natuurlijk niet lukken. Ik hoop maar dat niemand iets aan ons merkt, want deze escapade, hoe onbezonnen en lekker ook, is echt geen twee huwelijken waard.”

Lees ook: Elena wilde wraak: ‘Ik had seks met zijn beste vriend’

Foto: Getty Images