×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Steek vanavond de kaarsen aan tijdens Earth Hour

25.03.2017 - Jaarlijks doen wereldwijd miljoenen mensen mee aan Earth Hour. De bedoeling is dat je vandaag om 20.30 uur je verlichting en andere elektrische apparaten een uur uitzet voor het klimaat. En wat is er gezelliger dan kaarsjes? Vriendin zocht de mooiste kaarsen voor in de lente voor je uit!

Lees meer
Uittip: maak een lente wandeling door de Keukenhof

25.03.2017 - Het zonnetje schijnt vandaag weer, dus daar wil je vast van genieten! Weet je niet waar? Maak een lekkere lente wandeling door de Keukenhof.

Lees meer
Moet je zien: documentaire over autistische Owen die leerde praten dankzij Disney films

23.03.2017 - De film Life Animated vertelt het verhaal van de autistische Owen. Hij reageert nog maar op één ding: Disney-films. Owen leert de teksten uit zijn hoofd en zijn familieleden nemen de rol van Disney-figuren op zich. Op deze manier kunnen ze weer met elkaar communiceren. Vanaf vandaag (23 maart) in de bioscoop.

Lees meer
Natuurdocumentaires kijken maakt blij: de mooiste docu's om dit weekend te kijken

18.03.2017 - Wil je dit weekend totaal ontspannen? Kijk dan eens een natuurdocumentaire. Uit onderzoek blijkt namelijk dat stress vermindert en geluk toeneemt, door naar dieren en natuur te kijken.

Lees meer
Uittip: Foodtruck Festival TREK

18.03.2017 - Ben jij een echte Bourgondiër? En houd je van heerlijk eten in de openlucht met goeie muziek op de achtergrond? Dan is Festival TREK een goed idee om heen te gaan. Ze reizen langs meerdere plekken in Nederland.

Lees meer
Tip voor Pasen: bestel een complete maaltijdbox voor een geslaagde paasbrunch

13.03.2017 - Wil je een feestelijke paasbrunch organiseren voor familie of vrienden? Maak het jezelf makkelijk met een complete box. HelloFresh bezorgt dit jaar voor het eerst een Paasbox Brunch bij jou thuis. Webredacteur Melissa mocht de box testen.

Lees meer
Sushi fans opgelet: bezoek deze lente en zomer Sushi Festival JOY

12.03.2017 - Met dit mooie weer kijk je toch alleen maar meer uit naar de zomer? Plan alvast een ontspannen food festival. Het Sushi Festival JOY bijvoorbeeld, waar je bij tientallen foodtrucks heerlijke sushi kunt proeven.

Bekijk evenement
Pasgeboren jachtluipaardjes Safaripark Beekse Bergen voor het eerst naar buiten

10.03.2017 - In februari dit jaar werden vijf kleine jachtluipaardjes geboren in Safaripark Beekse Bergen. Gisteren mochten de diertjes voor het eerst naar buiten. Het Safaripark maakte een aandoenlijke video.

Zien!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 29 |

Inloggen

of log in via:

Nieuwsbrief

 

Laatste reacties