Winnen

Welke vriendin gun jij een make-over bij Team Kappers?

Wie van jouw vriendinnen gun jij deze Valentijnsdag een make-over t.w.v. maximaal € 120,-? Geef haar op en maak er een liefdevol vriendinnendagje bij Team Kappers van!

Zo doe je mee

Nomineer jouw hartsvriendin! Laat ons vóór 10 februari 2020 in maximaal 500 woorden in het formulier hieronder weten waarom juist zij (of je zus, moeder, lieve buurvrouw of misschien wel jijzelf) een make-over van Team Kappers verdient. Vermeld het e-mailadres, telefoonnummer en adres van jezelf én degene die je wilt verrassen. Op 11 februari maken we de winnaars bekend. Zij kunnen dan tot 31 maart 2020 terecht bij een van de 73 salons. We geven vijftien make-overs weg. Onder de overige inzendingen wordt een Team Kappers goodiebag verloot met een paar heerlijke haarverzorgingsproducten van salonkwaliteit.

Over Team Kappers

Bij Team Kappers kun je je laten knippen zonder afspraak (handig: de sms-service als je denkt dat het druk is). Het concept is hier helder: knippen, kleuren en stylen voor aantrekkelijke prijzen, zodat je er altijd goed uit kunt zien. De haarstylisten luisteren naar jouw wensen en adviseren vanuit hun ervaring en expertise. Je voelt je er thuis en verlaat altijd tevreden de salon.

Voorwaarden:
De exacte waarde van de make-over is afhankelijk van de wensen en haarlengte en heeft een maximum van € 120,-. Winnaars krijgen persoonlijk bericht en kunnen terecht bij een Team Kappers vestiging naar keuze, op vertoning van de winnaarsbevestiging. De make-over is persoonsgebonden en geldig op behandelingen die in de salon worden aangeboden. Indien je voor een duurdere behandeling kiest, wordt het restant in rekening gebracht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. De goodiebag wordt onder de overige inzendingen verloot. Over de inhoud van de goodiebag kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

Anne

Ik gun het mijn vriendin Sandra Tibbe enorm. Naast dat ze op 21 maart 40 jaar wordt, al 30 jaar hetzelfde (saaie) kapsel heeft hun ik het vooral omdat ze een half jaar geleden gescheiden is. Ze is nu een alleenstaande moeder met 2 jonge kinderen. Het is knap hoe ze alles redt met weinig geld. Ze is veel afgevallen en verdiend echt een mooi kapsel zodat ze het nieuwe jaar weer mooi in kan gaan!!!

Beantwoorden
Marga

Leuk samen met mijn 2 dochters van 23 en 17 jaar. ZE STRIJDEN ZO HARD VOOR SCHOOL WERK. Leuk als zij samen met hun moeder die eigenlijk nooit make-up draagt dan een keer de uitdaging aan gaat niet alleen maar met z’n drieeeen

Beantwoorden
Francina Brouwer

mijn allerliefste vriendin Marielle. zij is 34 jaar, pas getrouwd en heeft melanoomkanker. helaas heeft ze kortgeleden te horen gekregen dat ze is uitbehandeld. ze heeft niet zo lang meer te leven en door alle behandelingen is haar kapsel erg dun en vaal geworden. ik gun haar dit verwenmoment meer dan wie dan ook.

Beantwoorden
Corneline Schipper

Ik vind dat mijn vriendin Laura hem verdient, omdat ze altijd klaarstaat voor iedereen, en veel werkt. Make-up, en haar doet ze niet zoveel aan, dus daarom gun ik dit, zodat ze er nog mooier uitgaat zien dan dat ze al doet:)

Beantwoorden
Marco van Empel

Ik vind dat mijn vrouw Julia hem verdient. Ze staat altijd voor mij en ons zoontje klaar en weinig voor haarzelf doet !

Beantwoorden
Diana van der vegt

Ik zou mijzelf graag een make over willen geven.
Ik vind dat ik dit wel verdien. Ik heb vorig jaar mijn moeder verloren aan kanker na een ziektebed van ruim 2,5 jaar.
Ik heb dan ook erg veel voor haar gezorgd en mijzelf met regelmaat weggecijferd om voor haar te mogen zorgen. Dit deed ik ook met heel veel liefde en zorg.
12 februari 2020 is ze een jaar uit mijn leven ik mis haar nog steeds elke dag en steeds een beetje meer.
Ik zou mijzelf wel eens anders willen zien. Kwa make up maar zeker ook kwa haar.
Ik lees ook jullie b lad en vind hier zo vaak leuke verhalen in staan van mensen die zichzelf een totaal laten verrassen met een ander kapsel of kleding style.
Ik zou hier nog veel meer kunnen schrijven maar daar is geen ruimte voor.

Beantwoorden
Kire jankuloski

Zou dit mijn vriendin heel erg gunnen ze weet sinds twee jaar dat ze een prohesieve spierziekte heeft en sinds dec zit ze aan de sondevoeding door de ziekte komt ze te weinig buiyen en onder de mensen 7jaar geleden kreeg ikzelf lympflier kanker daarna zwaar depresief was suicudaal daarweer van opgeknapt en in 2016 een hartinfarct ook heb ik zware copd mijn vriendin heeft als dije jaren 24/7 voor mij gezotgd en nu zelf ziek vind dit zo erg ik hoop zo day zij de make over wint zodat ze zich ook weer vrouw kan voelen en er mooi uit kan zien! Ik zal heel hard duimen voor haar ze heeft dit zoooo verdient

Beantwoorden
Janneke

Na een heftig jaar zou ik het mijzelf gunnen. 1 jaar geleden gehoord dat ik reuma heb , daarna ging het met onze oudste zoon bergafwaarts (9) heel intensief om voor hem te zorgen met de problemen die hij heeft. Inmiddels geen school niks meer en passend onderwijs moeilijk te vinden. Zijn hele wereld zakt in terwijl ik alleen maar voor hem vecht en er zelf bij inschiet. Heb niet de tijd om zelf rust te pakken die ik heel hard nodig heb. Net vandaag gehoord dat er na een hele tijd knokken misschien toch een plekje voor hem is en ik dan ook weer ontlast word, hoe mooi zal het zijn om mezelf dan eens te verwennen met zoiets leuks!

Beantwoorden
Babs Soares

Mijn vriendin Laura verdient deze makeover. Dit jaar vieren wij ons jubileum en zijn wij 10 jaar vriendinnen! Allebei (bijna) twee kinderen rijker, lieve (geduldige !!) mannen en nog altijd elkaar om alles mee te delen. In 10 jaar is er veel gebeurt en zijn wij als persoon sterker geworden en veranderd in positieve zin.
De “pauze” in onze vriendschap heeft ons nooit uit elkaar gedreven en dat vind ik zo bijzonder, een periode dat wij elkaar niet of nauwelijks zagen en spraken.
Als er iemand lief en leed met elkaar deelt zijn wij dat wel. Laura ziet er altijd super leuk uit maar houdt ook op z’n tijd van verandering ;). Vandaar deze uitgelezen kans om haar in het zonnetje te zetten met een makeover!

Beantwoorden
Sonja Putman-Verlijsdonk

Ik wil mijn lieve dochter en grootste vriendin Roxy Putman opgeven omdat ik haar graag een x in de watten laat leggen door jullie. Ze heeft prachtig lang en wil eens een apartere kleur. Afgelopen jaar heeft ze twee vervelende ongelukken gehad en heeft daar nog steeds last van. Dus ik hoop dat dit een “opsteker” voor haar zal zijn!
Sonja Putman
Acaciastraat 8
5671 AM Nuenen
0610581058

Beantwoorden
Sandera Gardenier

Ik gun het eigenlijk mezelf het meest of is dat egoïstisch 🙈ik ben al jaren niet bij de kapper geweest omdat daar geen geld voor was me ex liet me achter met schulden en hij betaalde niks, ik werk hard om het af te betalen en heb nu schuldhulp ben op de goede weg……altijd positief blijven toch 😉ik verf het nu zelf om geld te besparen maar wil zo graag eens wat anders en een stukje korter, dat is best nodig 🤣🤣nou ik ga duimen 😊

Beantwoorden
Ilonka

Ik gun het mijn dochter, het een huis gekocht waar veel meer aan moet gebeuren dan verwacht. Ook nog een geen vrij kunnen krijgen op je werk….. Nou maar hopen dat het een beetje op orde is als de verhuizers komen met de spullen. En dan zou het wel heerlijk zijn om even lekker verwend te worden bij de kapper, en weer helemaal fris en fruitig naar je nieuwe huisje te kunnen. 😍

Beantwoorden
Gerdie

Ik gun onze dochter deze metamorfose. Ze is momenteel 36 weken zwanger van haar eerste kindje. Met het kindje gaat het prima maar voor haar is het zwaar. Ik ben ontzettend trots op haar.

Beantwoorden
Diana

mijn vriendin Sabine .Zij is in 2018 gescheiden van haar man en na een jaar wachten op een eigen huis voor haar kinderen van 17 jaar en 14 jaar heeft ze eindelijk een flatje gevonden.Van een mooi koophuis naar een klein flatje is ze niet ontevreden .Eindelijk haar eigen plekje wat wel betekent dat ze alle eindjes aan elkaar moet knopen.En extra diensten moet draaien.Dus bij deze vind ik dat zij de make over wel verdient om even in het zonnetje gezet te worden.

Beantwoorden
Rosa

Ik zou graag zelf een make-over van Team Kappers willen hebben. Tijdens de Black Friday deal stond ik in een Team Kappers zaak om daar mijn afspraak weer af te zeggen omdat ik zo een buikpijn had. De kapster was erg begripvol en de buikpijn bleek later een helaas miskraam te worden.

Beantwoorden
Daniela

Lieve vriendin.
Ik geef mijn moeder op. Mijn moeder is echt een vriendin voor me. Ik ben enig kind en ben vroeger veel gepest door mijn uiterlijk. Mijn moeder was er altijd voor mij. Ze staat altijd voor iedereen klaar maar cijfert zichzelf helemaal weg Ze kan ook geen kapper vinden die om kan gaan met haar haar en omdat ze altijd van haar familie heeft gehoord dat ze lelijk is, vindt ze zichzelf make-up niet waard. Ze is ook allergisch voor haarverf en weet nu niet welk product wel goed zal gaan. Ik gun haar zo een mooie make over zodat ze kan zien hoe mooi ze is. Al denk ik niet dat ze met foto in de vriendin wil. Zelf heb ik een ziekte waarbij ik me misvormd voel en liever niet in de spiegel wil kijken. Zelf zou ik wat make up tips kunnen gebruiken. Hoe kan ik er net zo nornaal uitzien als anderen.
Lieve groetjes, Daniela
0640798481.
2152 LT 26
Mijn moeder is 69, ze heeft geen mailadres en woont op een geheim adres bij mij in de buurt en heeft liever niet dat ik haar telefoonnummer doorgeef en dat respecteer

Beantwoorden
Nancy Versleeuwen

Mijn moeder heeft deze Make over echt verdiend!Ze staat zowel voor mensen als dieren altijd klaar.Vorige week heeft ze drie nachten in het ziekenhuis door moeten brengen omdat ze zich veelste druk maakt op dit moment over de thuis situatie.Haar bloeddruk was veelste hoog.Mijn vader is recent geopereerd, hij had blaaspoliepen en ze vonden tevens een agressieve kankersoort in zijn blaas. Hij gaat binnen een maand starten met chemospoelingen.
Daarbij maakt mijn moeder zich nog druk over hoe het verder zal lopen met mijn iets jongere broer, die verstandelijk beperkt is.
Mijn broer zit nu al ruim 14 jaar weer thuis, en maatschappelijk werkers beloven een woning voor hem te zoeken maar er gebeurd niks!
De zorg voor mijn broer + vader is haar te veel geworden. Mijn moeder verdiend een dagje zorgeloos genieten ik hoop dat ze mag gaan winnen.

Beantwoorden