Benieuwd hoe je een makkelijke kerstlook maakt? Geef je op voor de metamorfose

Heb je nog inspiratie nodig voor een mooie, maar makkelijke kerstlook? Geef je dan nu op voor de metamorfose op woensdag 16 oktober in IJsselstein.

Heb je nog inspiratie nodig voor een mooie, maar makkelijke kerstlook? Geef je dan nu op voor de metamorfose op woensdag 16 oktober in IJsselstein.

Een team van specialisten staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je een complete make-over te geven. Een verslag van deze dag komt in Vriendin.

Zo doe je mee

Meld je aan via onderstaand formulier en wie weet nemen we contact met je op. *Wanneer je uitgenodigd wordt voor de metamorfose ga je er automatisch mee akkoord dat jouw foto’s in Vriendin komen te staan. Let op: als je wordt uitgekozen voor onze metamorfose nemen we persoonlijk contact met je op.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  Naline -
  Kan ik mij hier nog voor opgeven? :) Groetjes, Naline
  Beantwoorden
 • Anoniem
  bianca Meivogel -
  Hallo lieve vriendin-(en) Terwijl het land opsloot ging kreeg ik vanuit het niets te horen dat er een flinke tumor in mijn oog zat. Even een bezoekje aan de huisarts resulteerde in een oogverwijdering 9 dagen later. Geen afleiding of fysieke steun nadien vanwege de lockdown. Een hele heftige en onzekere tijd. Inmiddels heb ik een prothese en ben ik een beetje gewent aan het half blind zijn. Alleen hoe pas je je make up hierop aan? Geen idee... ik kan hierin wel wat hulp gebruiken. Wat past bij mijn nieuwe ik? Sowieso is het een ingrijpende gebeurtenis die je zelfvertrouwen op zijn vesten doet schuren. Ik hoop iets te horen knuffel Bianca
  Beantwoorden