Thuis

Pimp je tuin: prachtige buitenplanten in de Aldi folder v.a. € 1,59

Deze week kun je verschillende buitenplanten kopen bij Aldi. Voor een fijne prijs, zoals we gewend zijn. Er is voldoende keus! Je kunt kiezen uit de vlinderstruik, hortensia, brem, roos, fruitplant en sierheester.

Alle onderstaande planten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

De vlinderstruik

De vlinderstruik, ook wel de Buddleja davidii, is een echte aanrader. De struik (halve meter hoog) staat prachtig in je tuintje en er komen talloze vlinders op de geurende bloemen af. Van juli t/m begin oktober staat deze plant in bloei.

€ 2,99

Hortensia

Deze plant krijgt prachtige bloemen in het wit, blauw, rood of roze. De bolvormige bloemen vallen goed op in je tuin. Het is volgens Tuinadvies.nl aan te raden om in de lente niet een hortensia te kopen die al bloeit. Dan is de mooie plant in de zomer al helemaal uitgeput! Dat wil je niet, want de plant moet vervolgens een lange periode ‘bijkomen’.

€ 2,99

De brem

Deze plant of struik wordt gekenmerkt door de felgekleurde vlindervormige bloemen. Geef deze vrolijke bloeier wat ruimte, dan kan hij wel tot 3 meter hoog worden! Een echte eyecatcher in je tuin dus.

€ 2,99

Lees ook: Hier haal je volgende week gratis plantjes op

De rozenstruik

Je eigen mooie rozenstruikje kun je ook deze week nog in je tuintje neerzetten.

€ 1,59

Fruitplant

In de Aldi actiefolder staat ‘fruitplant’ en hiermee bedoelen ze een mooie bessenstruik. Dat is weer eens iets anders dan een bloemenzee!

€ 1,59

Sierheester

De sierheester, ofwel ‘sierlijke struik’ geeft je tuin dat sprookjesachtige gevoel.

€ 1,59

Kijk hoe leuk, voor je buitenplanten!

Maak je tuin of balkon gezellig met deze plantentrap

Vriendin Koopjesgids: de leukste koopjes van dit moment

Iedere week zoeken we de leukste koopjes voor jouw huis, tuin of kinderen. Bekijk hieronder nog meer leuke aanbiedingen.

Heb je groene vingers? Begin je eigen moestuin!

Vriendin’s Ella Mae heeft verschillende video’s gemaakt over tuinieren. Bekijk hier hoe je jouw moestuin begint.

Reageer op dit artikel