Placeholder

De groeten! Hier shop je een nieuwe koffer met korting

Staat er een vakantie op de planning? Dan is een goede koffer onmisbaar. We zochten de mooiste koffers met een kortingskaartje eraan.

Staat er een vakantie op de planning? Dan is een goede koffer onmisbaar. We zochten de mooiste koffers met een kortingskaartje eraan.

Echt Hema

Met je Hema klantenpas heb je al vanaf € 35,- een mooie koffer. Scroll naar beneden om de afgeprijsde koffers van Hema te shoppen. Je kunt het beste naar de website van Hema gaan om te zien hoeveel korting je krijgt met de klantenpas.

Op reis met Casa

Stop je hele casa is een koffer van Casa. In hun nieuwe actiefolder (geldig vanaf 1 juli), koop je bij deze winkel een kofferset bestaande uit 2 koffers voor maar € 99,-. Dan ben je meteen voorzien van een grote reiskoffer en een kleinere versie voor stedentrips. Uiteraard kun je de koffers ook los kopen. Beide producten zijn afgeprijsd.

Knipsel uit de Casa folder. Geldig vanaf 1 juli

Shoppen bij Wehkamp

Ook Wehkamp heeft altijd mooie aanbiedingen op de website staan, van uiteenlopende merken. Scroll naar beneden om hun aanbiedingen te bekijken.

Houd de aanbiedingen in de gaten

Goede tip: kijk regelmatig in het sales hoekje van Travelbags.nl. Je vindt hier naast koffers ook (school)tassen. Hier staan regelmatig pareltjes tussen.

Lees ook: Deze video laat je zien hoe je het beste je koffer inpakt

Vriendin Koopjesgids

Iedere week verzamelen we de leukste koopjes in onze Vriendin Koopjesgids.

Shop meer met korting!