Echte Gooische Meisjes

Zó zien de andere Echte Gooische Meisjes er nu uit

Op dit moment zijn Pauline, Bo, Kimberly, Leslie en Florine te zien in de nieuwe serie ‘Echte Gooische Moeders’. Maar hoe gaat het eigenlijk met Renée, Nathalie en Stephanie, de andere Gooische meisjes?

Renée

In de serie was te zien hoe Renée twijfelde om haar modellencarrière weer op te pakken. Ook was ze op zoek naar een man. Nu, jaren later, heeft ze de ware liefde gevonden. Ook is ze anderhalf jaar geleden moeder geworden van zoontje Willem.

Nathalie

Nathalie stond bekend als een echt paardenmeisje. In de serie was te zien hoe ze op zoek ging naar een camper om met haar paarden te kunnen reizen. Ook bezocht ze een psycholoog om te weten te komen wat ze echt in het leven wilde.

Inmiddels lijkt ze het leven in de spotlights voorgoed vaarwel te hebben gezegd. Op Instagram deelt ze niet vaak iets, maar wel lijkt ze de liefde van haar leven te hebben gevonden. Ook heeft ze nog steeds contact met Kimberly.

Stephanie

Stephanie was te zien in het tweede seizoen va Echte Gooische Meisjes. Ze was verloofd en druk bezig met het regelen van de grote bruiloft.

Nu, jaren later, is niet bekend of de brunette een relatie heeft. Wel deelt ze regelmatig kiekjes op haar Instagram.

Bron: Instagram, RTL Boulevard
Foto: ANP