Ontwerp Zonder Titel 2020 03 24t145516.661

Zo geef je jouw kind toch een leuke verjaardag in de coronatijd

Waarschijnlijk hadden jullie het anders gewild, maar een kinderfeestje of traktatie gaat op dit moment niet lukken. Gelukkig zijn er genoeg andere manieren waarop je je kind toch een onvergetelijke verjaardag bezorgt.

1. Huis extra versieren

Zorg voor wat extra ballonnen of slingers, maak een verjaardagsstoel en geef feesthoedjes aan je gezinsleden. Wedden dat je kind blij verrast is als hij of zij ’s ochtends nietsvermoedend de woonkamer inloopt?

2. Verjaardagskaartjes

Vraag familie en vrienden om allemaal een kaartje te sturen naar je kind. Hij of zij heeft dan wel geen visite, maar weet wel dat er aan de verjaardag wordt gedacht.

3. Videoboodschappen

Nog leuker is het om videoboodschappen te verzamelen. Dit maakt het allemaal net wat persoonlijker.

4. Feestelijke maaltijden

Zorg voor een feestelijk ontbijt met bijvoorbeeld pannenkoeken en maak in de avond zijn of haar lievelingsgerecht klaar.

5. Planning

Vraag je kind wat hij of zij deze dag wil doen. Wil hij of zij frietjes eten, dansen, karaoke doen, een taart bakken? Het kan allemaal.

6. Focus op wat wel kan

Natuurlijk is voor iedereen duidelijk dat deze verjaardag een beetje anders is dan gewoonlijk, maar het is beter om het hier even niet te uitgebreid over te hebben. Focus je in plaats daarvan op de dingen die wél nog allemaal kunnen.

Bron: ouders van nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen