Placeholder

Wat is er vanavond op televisie?

Het Nederlands voetbalelftal speelt vanavond tegen Moldavië. Vriendin zocht voor je uit wat er nog meer op televisie is. Je kunt behalve de wedstrijd kijken ook meeleven, zingen of op jacht naar een schat…

Het Nederlands voetbalelftal speelt vanavond tegen Moldavië. Vriendin zocht voor je uit wat er nog meer op televisie is. Je kunt behalve de wedstrijd kijken ook meeleven, zingen of op jacht naar een schat…

Op RTL4 vanaf 20.30: The voice of Holland. 

Vanavond draait het weer om echt talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De coaches Angela, Nick en Simon, VanVelzen en Marco Borsato staan weer voor een zware keuze, draaien ze hun stoel om of niet?

Op SBS6 vanaf 20.30: National Treasure

Film: Zijn hele leven lang heeft ontdekkingsreiziger Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) gezocht naar een schat waarvan niemand dacht dat die bestond. De pioniers van het onafhankelijke Amerika, de Founding Fathers, lieten allerlei aanwijzingen naar de lokatie van de schat achter, zelfs met symbolen op het dollarbriefje. Gates ontdekt een verbogen kaart achter op de Declaration of Independence – de onafhankelijkheidsverklaring – die niet in verkeerde handen mag vallen. En dus moet Gates het best bewaakte document van Amerika stelen, de FBI om de tuin leiden en zijn grootste tegenstander Ian Howe (Sean Bean) te vlug af zijn. Behalve actie zit in deze film ook veel humor en wat romantiek.

Op RTL8 vanaf 20.30: Legends of the Fall

Film: Drie broers groeien op in Montana. Hun vader, een voormalige cavalerie-officier, heeft het leger de rug toegekeerd omdat hij niets te maken wil hebben met het bloedvergieten en de exploitatie van indianen. Het gezin worstelt om het hoofd boven water te houden in de woelige periode tussen 1900 en 1960. Onderlinge strijd tussen de broers, met name om de verloofde van de jongste broer, drijft het gezin uiteen. Prachtig drama met Brad Pitt en Anthony Hopkins, bekijk alvast een voorproefje:

Tekstbron Legends of the fall en National treasure: www.film1.nl