Vriendin Crèchetest: Opel Grandland X

Advertorial – Wie kunnen nieuwe gezinsauto’s beter testen dan de mensen voor wie ze gemaakt zijn?

Advertorial – Wie kunnen nieuwe gezinsauto’s beter testen dan de mensen voor wie ze gemaakt zijn? Mogen we je voorstellen: Vriendin’s Junior Testpanel, onder leiding van acteur Barry Atsma. Het ‘slachtoffer’? De Opel Grandland X!

Opel richt zich met de nieuwe Grandland X duidelijk op gezinnen met jonge kinderen: voorzieningen als wifi en een flexibel interieur met veel ruimte maken dit een SUV waar veel ouders blij van worden in de dagelijkse gezinsheisa. Maar wat vinden de kinderen er eigenlijk van? En hoe simpel werken al die voorzieningen dan wel? Er zijn maar weinig autotesters zo heerlijk eerlijk als kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Als zij de Grandland X snappen, is hij in elk geval geslaagd als gezinsauto.

Is hij mooi?
Direct na het afdoen van de blinddoek, zijn de reacties lekker impulsief. Sam (5), wiens lievelingskleur eigenlijk groen is, wordt meteen blij van de blauwe lak en alle kids delen die mening. Een felle kleur staat de Grandland goed, dus ouders moeten het niet in hun hoofd halen een grijze te kiezen. Lize (8) roept: “Is dit een Opel? Meestal zijn die heel saai, maar deze niet. Deze is stoer.” Loes (9) is het er niet helemaal mee eens: “Aan de binnenkant is alles zwart. Saai!”

Zie in de video hieronder hoe de auto werd getest door 10 kritische kids!

Lees meer over de test in Vriendin 12.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen