Thuis

Virtueel shoppen

Bij online shoppen denk je waarschijnlijk aan het doorspitten van websites op zoek naar iets leuks. Maar bij Stad.nl is dat anders. Je wandelt namelijk virtueel door deze Nederlandse internetstad.

Online shoppen is makkelijk: je bestelt vanuit je stoel en het wordt nog thuisbezorgd ook. Maar toch kun je het slenteren door de winkelstraat missen. Gelukkig heeft Stad.nl daar de oplossing voor.
Stad.nl is een virtuele stad waar je lekker kunt winkelen. Er zijn verschillende straten, zoals de Modestraat, het Kinderlaantje en de Sieradensteeg waar je bijbehorende winkels vindt.

Bij binnenkomst ga je eerst langs het stadhuis om een Stadspas aan te vragen. Deze pas is een soort account waarmee je bestellingen kunt plaatsen, berichten kunt schrijven en je eigen straat mee kunt bouwen met je favoriete winkels.

En niet alleen klanten kunnen hier terecht. Wanneer je een eigen webwinkel hebt en hem in deze virtuele stad wilt plaatsen is dat ook mogelijk. Je gaat dan langs bij de makelaar op het Stadsplein. Een hele leuke en nuttige manier om jouw shop onder de aandacht te brengen!

Bezoek Stad.nl

Reageer op dit artikel

Waar shop jij vaker: in de stad of op het internet?

Anoniem

In de stad

Ik wil alles kunnen voelen. ­čśÇ

In de stad

moet de dingen zien,ruiken en voelen voor ik het koop !

In de stad

Dan kan ik meteen zien of ik het leuk vind.

In de stad

is veel leuker;)

In de stad

omdat het gezelliger is en je kunt het gelijk passen

In de stad

het is lastig als je dingen via internet besteld en het dan weer niet past of leuk staat, dan moet het weer terug gestuurd worden en moet je weer op je geld wachten ……..

Instagram