Placeholder

Verleiden, de feiten

Wist je dat mensen in Nederland het liefst een vreemde zouden verleiden, daarna een bekende en daarna een collega? Door dit onderzoek zijn nog veel meer verrassende feiten aan het licht gekomen!

Wist je dat mensen in Nederland het liefst een vreemde zouden verleiden, daarna een bekende en daarna een collega? Door dit onderzoek zijn nog veel meer verrassende feiten aan het licht gekomen!

Het Bureau Consumenten Onderzoek, Pabo en Christine le Duc hebben een groot onderzoek gehouden over verleiden. Dit zijn een aantal van de opvallende resultaten:

Meest populaire “objecten”:

Iemand uit de eigen vriendenkring: 45%. Vreemde personen: 46%. Collega: 30%.

“Mannen hebben het vaker dan vrouwen gemunt op een vriendin of vriend van hun partner.”

Waar letten we op?

Tijdens het verleiden letten zowel mannen als vrouwen het eerst op de ogen als er interesse wordt getoond. Bij mannen volgen daarna de borsten. Bij vrouwen volgt de mond. Daarbij gooien zowel mannen als vrouwen hun verleidelijke oogopslag in de strijd wanneer ze hun 'prooi' gespot hebben.

Afknappers

Slechte lichaamsgeur en een slechte adem. Een domme openingszin? Geen nood, dat kun je blijkbaar nog volop goedmaken!

Een BN-er verleiden?

De meeste vrouwen willen NIET door een bekende Nederlander verleid worden! In het geval van Chris Zegers, Nick&Simon en Barry Atsma maken ze een uitzondering…

Mannen willen wél graag verleid worden door bekende Nederlandse dames… Doutzen Kroes, Chantal Janzen en Katja Schuurman mogen altijd aanbellen!

Aandacht van hetzelfde geslacht?

Bijna 30% heeft wel eens verleidingspogingen ondervonden van hetzelfde geslacht. Dit wordt vooral gezien als een compliment maar tegelijkertijd ook als ongemakkelijk. Vooral ouderen hebben er moeite mee.

Hoe vaak hebben singles seks?

Opvallend: 55% van de singles heeft tot 10 keer per maand seks!

Fantaseren over…

Er wordt het meest gefantaseerd over vrienden/bekenden. Over seks met collega’s wordt het meest gefantaseerd door singles!