Thuis

Uitgerekend Jij

Hoe blijf je positief als het krijgen van een kindje niet lukt? En welke invloed hebben vruchtbaarheidsproblemen op een relatie? Je leest dit en meer binnenkort in Uitgerekend Jij – Magazine over vruchtbaarheidsproblemen.

Uitgerekend Jij wordt gratis verspreid via ruim 90 fertiliteitsklinieken- en afdelingen. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Of kom je niet in de kliniek? Dan kun je in februari via www.uitgerekendjij.nl alvast een exemplaar op internet bestellen. Dat mag natuurlijk ook als je zelf geen vruchtbaarheidsproblemen hebt, maar wel meer wilt weten over het onderwerp.
 
In het magazine staan persoonlijke verhalen, reportages en interviews met BN'ers. De angst voor ivf, vruchtbaarheidsbehandelingen, omgaan met je omgeving; vruchtbaarheidsproblemen en hun invloed worden van verschillende kanten belicht. Ook de omgeving komt aan het woord. Met het magazine hopen de uitgevers – Denise Hilhorst en Linda Versteege – het onderwerp een gezicht te geven en een opening te bieden om het gesprek over dit emotionele thema aan te gaan.

Reageer op dit artikel

Heb jij vruchtbaarheidsproblemen van dichtbij meegemaakt?

Anoniem

Ja, helaas wel

🙁

Ja, helaas wel

:'(

Ja, helaas wel

Wij hebben er 6 jaar overgedaan en allerlei onderzoeken en behandelingen gehad.Na 6 jaar toch spontaan zwanger een lot uit de loterij want de kans op een spontane zwangerschap was net zo groot als winnen van een loterij en die is dus maar mooi bij ons gevallen.Inmiddels is onze zoon alweer 5,5 jaar oud,maar nog dagelijks voelt hij als een cadeautje!

Nee, gelukkig niet

Gelukkig overal alles okee

Ja, helaas wel

Na geruime tijd ‘niets’ vertelde de gynacoloog dat de kans op spontane zwangerschap minimaal was. Ik heb nu 3 geweldige dochters. Voor iedereen waarbij het niet lukt: blijf hopen! Het kan maar zo.

Nee, gelukkig niet

Ik heb het geluk gehad dat ik binnen 3 maanden zwanger was, nu een mooie dochter van 8 maanden

Ja, helaas wel

Wij hebben er 2.5jaar overgedaan.Na een kleine ingreep toch zwanger en een mooie dochter van inmiddels 8jaar.

Ja, helaas wel

lang leve de endometriose

Nee, gelukkig niet

Nee ik heb ze niet van heel dichtbij meegemaakt maar ik kan me er wel iets van het verdriet voorstellen voor degenen die er mee te maken hebben

Ja, helaas wel

Na de eerste volgde er alleen nog maar miskramen. Mijn redenatie was: als ze in het ziekenhuis een handje helpen komt het vast goed want ze plaatsen alleen de beste embryo’s terug. Resultaat: een prachtige zoon!

Instagram