Thuis

Tv-tip: Wie is de Mol?

Vanavond zit een groot deel van Nederland weer voor de buis. De derde aflevering van Wie is de Mol? is op tv en die willen we natuurlijk niet missen! Al 2 kandidaten hebben het programma moeten verlaten, wie zou de volgende zijn?

Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma dat zowel jou als de 10 kandidaten tot puzzelen aanzet. Een groep bekende Nederlanders moet uiteenlopende opdrachten tot een goed einde brengen om de prijzenpot te vullen. Een goede samenwerking en vertrouwen is hiervoor vereist, maar dit is niet zo makkelijk. In de groep bevindt zich namelijk een mol die de boel probeert te saboteren. Aan de kandidaten de taak uit te vinden wie dit is. En aan jou, natuurlijk. Want als jij heel goed oplet, moet je erachter kunnen komen wie die vervelende mol is…

Ewout Genemans en Joep van Deudekom hebben het programma al moeten verlaten. Dit betekent dat er nog 8 kandidaten zijn die zich moeten wagen aan de intrigerende opdrachten. Kijk voor meer info over de kandidaten en het spel op de website van Wie is de Mol?

Wie is de mol? is vanavond om 20.30 uur te zien op Nederland 1. Veel puzzelplezier!

Foto: www.avro.nl

Reageer op dit artikel

Wie is volgens jou de Mol?

Geen idee

leuk om naar te kijken 😮

Carolien

😉

Janine

Wordt er gek van!! Dacht dat het zarayda was maar die is er nu uit. Nu ga ik voor janine, moeilijk

Instagram