Thuis

TV-tip: Monster in Law

Aan schoonmoeders ontkom je (helaas, in sommige gevallen) niet. Vanavond zie je Jane Fonda als verschrikkelijke schoonmoeder in Moster in Law om 20.30 uur op Net 5.

Charlie (Jennifer Lopez) heeft niet veel geluk gehad in de liefde, totdat ze de aantrekkelijke dokter Kevin Fields (Michael Vartan) ontmoet. Het stel gaat al snel samenwonen en trouwplannen volgen ook niet kort daarna. Charlie moet echter nog wel eerst haar schoonmoeder Viola (Jane Fonda) ontmoeten. Deze vindt Charlie niet geschikt voor haar zoon en probeert alles om het huwelijk te voorkomen. Charlie pikt dit niet en vecht hard terug. Kijk vanavond om 20.30 uur op Net 5!

        

Reageer op dit artikel

Hoe is jouw schoonmoeder?

Heb ik niet.

Is drie jaar geleden overleden

Anoniem

Schoonmoeder from hell.

Heb er al gelukkig jaren geen contact meer mee en dat blijft zo.

Aardig!

Ik heb de liefste:inlove: schoonmoeder van de wereld. Ze behandeld me als haar eigen dochter! Soms mag ze wel wat pittiger zijn tegen haar zoon.

Schoonmoeder from hell.

ze is bemoeizuchtig en denkt dat zoonlief op een heeel hoog voetstuk staat….zooo zielig als hij ook eens wat moet doen in het huishouden….en daarom echt niet zoveel tijd heeft bij haar op bezoek te komen….. nouja 2x per week vind hijzelf heel erg voldoende….durf haar dat maar eens te zeggen…:(

Aardig!

Heb nu een schat van een schoonmoeder, maar de moeder van mn ex was er echt eentje from hell. Dus ben echt super blij met der.

Schoonmoeder from hell.

Vreselijke ergenis, krijg er hoofdpijn van…

Heb ik niet.

Ik ben single.

Heb ik niet.

Ik heb al jaren geen schoonmoeder meer,,

Instagram