bruiloft foto's

Trouwen in een thema: dit zijn leuke ideeën

Zijn jij en je partner momenteel bezig met het plannen van jullie bruiloft? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, want de voorpret voor de bruiloft is vaak ook al genieten.

Zijn jullie ervan overtuigd dat jullie graag een themabruiloft willen? Dan kunnen jullie vast wel wat inspiratie gebruiken voor leuke thema’s. Je bent hiervoor dan ook helemaal op de juiste plaats, want wij zetten wat leuke ideeën voor je op een rij!

Bohemian

Een populair thema om in te trouwen is bohemian. Dat is natuurlijk niet zomaar zo, want een bohemian bruiloft kan ontzettend mooi zijn. Kleurrijk, vrolijk, chic en ontzettend sfeervol: dat kun je verwachten bij een bohemian bruiloft. Bij zo’n bruiloft spelen natuurelementen en kleurrijke decoraties een belangrijke rol. Bohemian kan in ieder geval een heel geschikt thema zijn voor een bruiloft, dus jij en je partner kunnen hier zeker over nadenken.

Kleuren

Hoewel het misschien wat standaard lijkt, is niets minder waar. Kleuren als thema voor jullie bruiloft kan enorm leuk zijn. Als je namelijk kiest voor een bepaalde kleur als thema, kun je hier jouw hele bruiloft op aanpassen. Denk aan het terug laten komen van een bepaalde kleur in de decoratie, bloemen, het boeket en de taart. Ook een dresscode kan in dit geval natuurlijk heel leuk zijn. Of je nu kiest voor een felroze thema of het thema black & white: een kleuren thema is zeker een aanrader.

Tropisch thema

Of je nu gaat trouwen in Amsterdam of aan het strand: een tropisch thema doet het altijd goed. En dat is ook niet gek, want wie wordt er nu niet vrolijk van een tropische bruiloft? Bloemenkransen, kleurrijke decoratie, zomerse cocktails, parasols en ga zo maar door: een tropische bruiloft is zeker een aanrader. Het is dan ook een thema waar je oneindig veel voor kunt bedenken. Als je kiest voor een tropisch thema voor de bruiloft, kun je dus flink gaan uitpakken. De kans is groot dat niemand jouw tropische bruiloft snel zal vergeten.

Beach thema

Wat ook leuk is voor een bruiloft, is een beach thema. Denk hierbij aan het kiezen voor een toffe trouwlocatie aan het strand, bijvoorbeeld voor een mooie beachclub of strandpaviljoen. Dit geeft direct al veel sfeer. Om het dan nóg meer in deze stijl te maken, kan een beach thema natuurlijk heel leuk zijn. Denk aan toffe beach accessoires, een beach dresscode en beach decoratie. Jouw bruiloft zal in dit thema vast onvergetelijk worden.

Vintage

Waar koppels ook nog regelmatig voor kiezen als zij een thema zoeken voor de bruiloft, is het thema vintage. Een vintage bruiloft is ontzettend leuk om te organiseren, want je kunt hier flink mee uitpakken. Je kunt dit thema namelijk goed toepassen op allerlei dingen. Denk aan de dresscode, accessoires, decoratie, locatie en ga zo maar door. Dit thema kun je dan ook zeker in je achterhoofd houden als je op zoek bent naar een geschikt thema voor de bruiloft.

Als jij en je partner nog druk op zoek zijn naar leuke thema’s voor de bruiloft, kun je bovenstaande thema’s zeker in gedachten houden. Of je nu gaat voor trouwlocaties in Den Haag, Amsterdam, aan het strand of in een bos: een themabruiloft staat garant voor een onvergetelijke dag!

Parterbijdrage: weddinspaces.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen