Thuis

Superjuffie 2013

Heeft jouw kind een hele leuke juf? Zó leuk dat je haar wel een superjuf zou kunnen noemen? Geef haar dan nu op voor de Superjuffieverkiezing 2013!

Als jij jonge kinderen hebt, ben jij vast wel bekend met de boeken van Superjuffie. Met haar grappige avonturen heeft ze al vele kinderharten veroverd, maar ook voor ouders behoren de boekjes tot het leukere voorleeswerk. De titel Superjuffie 2013 verdien je als juf dus niet zomaar…

Vind jij dat je kind een superjuf heeft? Of geeft jouw kind dit zelf aan? Vanaf vandaag, 15 maart, kun je de juf opgeven via www.superjuffie.nl Ook supermeesters kunnen worden genomineerd.

Je hebt tot 1 mei de tijd om te vertellen waarom juist deze juf of meester de titel verdient. Op woensdag 15 mei mogen de 5 genomineerden naar Safaripark Beekse Bergen komen om bij de uitreiking van de verkiezing te zijn. Hoe duidelijker je vertelt waarom de juf of meester zo superspeciaal, lief, bijzonder, knap of slim is, hoe meer kans hij of zij maakt op de titel. En hoe meer kans je kind maakt om met de hele klas naar de dierentuin te gaan!

Reageer op dit artikel

Ken jij een Superjuffie?

Nee

Het lijkt me wel heel leuk .

Ja, namelijk...

Erica Janzen

Ja, namelijk...

juf Lian Dekkers van de dobbelsteen in Hoogerheide

Ja, namelijk...

juf Lian Dekkers van de dobbelsteen in Hoogerheide

Ja, namelijk...

mijn kleindochter is fan van haar juf

Instagram