Thuis

Spinnenvanger

Breekt bij jou het zweet uit zodra je een spin ziet? En is je man altijd degene die deze achtpotige insecten moet verwijderen? Vanaf nu kun je het ook zelf, met een spinnenvanger!

Je leest het goed; een spinnenvanger. Geen gestuntel meer met vliegenmeppers of kranten waarmee je een spin dooddrukt tegen je witte muur. Met een spinnenvanger heb je dus geen last meer van smerige, zwarte vlekken op de muur of levende spinnen die nog ergens in huis rondzwerven als je mist.

 

Met de spinnenvanger kun je op armlengte afstand spinnen verwijderen. De handgreep bevat een soort knijper waarmee je het uiteinde, het vang-gedeelte, aanstuurt. Dat uiteinde bestaat uit een plastic borstel waarvan de haren in- en uit elkaar ‘gevouwen’ worden. Klap de borstel open om de spin te vangen en laat de knijper los om de haren weer samen te vouwen. Dit maakt de spin niet dood, het vangt de spin alleen. Loop er een eindje mee naar buiten en laat het beest vrij in de natuur. Wandel wel een stukje weg van huis, anders kun je weer van voor af aan beginnen.

Reageer op dit artikel

Ben jij bang voor spinnen?

Alleen als ze heel groot zijn

Meestal verwijder ik ze gewoon met een glazen pot met deksel. Die gooi ik dan buiten weer leeg en de pot gaat wel gelijk de vaatwasser in. Ja ook voor 1 spin. Hele grote zie ik gelukkig zelden binnen. Wel eens buiten in de tuin maar dan pak ik de bezem en veeg de spinnenrag weg.

Alleen als ze heel groot zijn

die zijn erg eng

Nee

:DSuper leuk hoor!

Anoniem

Alleen als ze heel groot zijn

Als ze zo groot zijn als een koe dan begin ik toch wel een potje te gillen maar anders..ach stofzuiger erop of even een tikje met een schoen :$

Ja

Ik vind het verschrikkelijke beesten vooral van die grote zwarte 😮

Nee

hoe groter hoe liever:D:D:D

Alleen als ze heel groot zijn

Ik vind ze dood eng en ze lopen zo stiekem door de kamer.:(

Ja

Ze moeten niet te groot en te snel zijn. Van die beesten die je op een houten vloer kunt horen lopen, daar word ik niet blij van!

Nee

Nee ik ben niet bang van spinnen ik vang ze zelf .

Alleen als ze heel groot zijn

Laatst was er nog een grote in huis, doordat ik hem met een schoen mistte had hij de kans om te vluchten.
mijn man en kids geloofde mij eerst niet, totdat de kids onder de douche moesten. Hij zat in de douchecabine en stond boven het afvoerputje, waar hij helemaal overheen stond. Uiteindelijk heeft mijn man hem gevangen, maar waar hij hem heeft gelaten weet ik niet. En dat wil ik ook niet weten.

Instagram