Dankzij deze tip staat jouw opblaasbare zwembad binnen no time

Dankzij deze tip staat jouw opblaasbare zwembad binnen no time (zonder pomp!)

Met de mond het zwembad opblazen is niet meer van deze tijd. Wie niet harder maar juist slimmer wil werken, kan in het vervolg dit trucje toepassen.

Snel het zwembad opblazen

Of je kind, de hond of jijzelf ongeduldig staat te trappelen om in het geïmproviseerde zwembad te plonzen: je hoeft vanaf nu niet lang meer te wachten tot-ie staat. Zo’n opblaasbad is namelijk binnen de korte keren klaar voor gebruik als je niet een pomp maar een föhn gebruikt. In onderstaande video, die al bijna 10 miljoen keer is bekeken op TikTok, zie je hoe simpel dat gaat.

@capricesmum Just thought I’d share 🤓💦 #summer #paddlingpool #lifehack #hack #learnontiktok #mumlife #sahm #fyp ♬ Stereo Love – instrumental

Lees ook: Action verkoopt een hondenzwembad zodat jouw viervoeter deze dagen heerlijk kan afkoelen

Föhn

Het werkt zo: zorg dat je föhn is aangesloten op het stopcontact en leg het zwembad neer. Vervolgens zet je de föhn op de opening waarop je normaal de pomp aansluit. Zet de föhn op de koudste stand en blazen maar. Het grote zwembad hierboven is op deze manier in 90 seconden helemaal opgeblazen. Belangrijke tip: doe het water pas na het opblazen in het bad.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.