Thuis

Oef! Enorm ongemakkelijke maar hilarische situaties

Het is iedereen weleens gebeurd. Je zwaait naar iemand, maar diegene ziet het niet. Óf je denkt dat iemand naar jou zwaait. Oh nee toch niet. De makers van dit filmpje maakte het even nóg ongemakkelijker.

Youtubers de 'Bucketboys' deden de test. Wat bleek? Iedereen trapten erin. De mannen en vrouwen testen in hoeverre mensen reageerden op ietwat flirterige teksten, die niet voor hun bedoeld waren. 

Reageer op dit artikel

Anoniem

Beste vrienden online, mijn naam is Alex uit Nederland, ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis, die zo ongelooflijk tot nu toe geven. Ik had een probleem met mijn ex vrouw 2 jaar geleden, die leiden tot onze break-up. Toen ze brak met me dat ik was niet mijn zelf weer ik voelde me zo leeg van binnen me mijn liefde en financiële situatie werd slechtste tot een goede vriend van mij (Snel) vertelde me over een spell caster, die hem geholpen bij het zelfde probleem te zijn naam is Dr Ogbe. Dus ik hem mailden (theangelsofsolution@gmail.com) de spreuken en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij vroeg mij om de lang verhaal kort. Voordat ik wist wat er gebeurde mijn vrouw gaf me een gesprek en vertelde me dat ze terug zou komen naar me in slechts 2 dagen en ik was zo blij om haar terug naar mij. We hadden twee kinderen samen en we zijn blij met onszelf nu. Met dank aan Dr Ogbe voor het redden van mijn relatie en ook het opslaan van anderen die ik zag op het internet ook. Vervolg uw goede werk, Als u geïnteresseerd bent om hem te contacteren en getuigen deze zegeningen zoals ik. Als je gaat door moeilijke leven en u helpen bij problemen zoals nodig:

(1) Als u wilt dat uw ex terug
(2) als je altijd slechte dromen.
(3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
(4) Als u wilt dat een kind.
(5) Herbal zorg
(6) U wilt om rijk te worden.
(7) U wilt uw man / vrouw te koppelen aan jou voor altijd te zijn.
(8) Als u financiële hulp nodig.
(9) Laat mensen gehoorzamen je woorden en doe uw wens
(10) Zaak lossen E.T.C

Neem contact op met zijn e-mail opnieuw (theangelsofsolution@gmail.com) en gezegend worden …(k)

Beantwoorden

Instagram