geheim-van-goede-relatie

Na al die jaren: 7 tekenen dat je partner nog áltijd gek op je is

Jullie gedragen jullie inmiddels niet meer als een stelletje verliefde pubers, maar dat je partner nog altijd dol op je is, bewijzen deze tekenen.

Jullie gedragen jullie inmiddels niet meer als een stelletje verliefde pubers, maar dat je partner nog altijd dol op je is, bewijzen deze tekenen.

Stat Tatin, psycholoog en auteur van Wired for Love, legt uit.

1. Hij of zij weet dat je een hekel hebt aan de vat, dus besluit het te doen

Jullie kennen elkaar door en door en dus ook de dingen die (kleine) irritaties kunnen opleveren. De oplossing? Je partner doet dat klusje waar jij zo’n gruwelijke hekel aan hebt. Zolang je maar niet vergeet er iets voor terug te doen. 😉

2. Hij of zij blijft altijd geïnteresseerd in je

Je partner wil nog altijd weten hoe je dag was en hoe de rest van je week eruit ziet. Hij of zij vraagt naar je gevoelsleven en geeft je het gevoel nog steeds oprecht geïnteresseerd te zijn. Na al die jaren leren jullie elkaar nog steeds beter kennen.

3. Hij of zij zit nooit lang op zijn/haar telefoon, iPad of laptop

De tijd met jou is toch veel belangrijker dan die app’jes of mailtjes? Dat is precies hoe jouw partner erover denkt.

4. Hij of zij lacht liefdevol naar je

Nog altijd laat je partner via die ene speciale glimlach weten hoe veel je voor hem of haar betekent. Deze blik bevestigt dat hij of zij je nog altijd graag ziet, om je kan lachen en dol op je is. Wanneer jullie elkaar op die manier aankijken, voel je nog steeds vlinders.

5. Hij of zij noemt je naam tijdens de seks

Dit zegt dat je partner er met zijn volle aandacht bij is en helemaal bezig is met jou. Ook oogcontact is een teken dat het goed zit.

6. Hij of zij heeft het nooit over scheiden

Hoeveel ruzie en irritaties jullie ook hebben, over scheiden begint je partner nooit. Een leven zonder elkaar kunnen jullie je niet indenken.

7. Hij of zij laat jou de date bepalen

Je partner heeft er geen moeite om mee om zijn of haar voorkeuren opzij te zetten en te gaan voor jouw plezier. Zolang jij het leuk hebt, is het goed.

Bron: Famme.nl

Lees ook: 8 tekenen dat je beste vriendin(nen) en jij samen grijs worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen