Thuis

Mooie documentaire over 9/11

Vandaag is het alweer tien jaar geleden dat de aanslagen op het WTC plaatsvonden. Kijk om 20.30 uur op SBS6 de indrukwekkende documentaire 102 Minutes that changed America.

De documentaire legt vast hoe New York eruit zag tussen het moment dat het eerste vliegtuig de torens in vloog en het instorten van beide torens. In deze 102 minuten hebben enkele  mensen de kans gezien om deze verschrikkelijke gebeurtenis vast te leggen. Deze beelden zie je terug in deze documentaire en geven een beeld van de paniek en chaos die buitenstaanders nooit hebben meegemaakt. Erg indrukwekkend vinden wij!

Reageer op dit artikel

Waar was jij toen je van de aanslagen hoorde?

Ik was thuis.

op deze datum was ik 7maanden zwanger van mn derde kindje,weet nog dat ik vol ongeloof zat te kijken en dacht in wat voor n wereld komt mn meisje terecht!ingrid v.v

Ik was op mijn werk.

Toevallig was ik in de tv studio’s in Hilversum voor een vergadering. Ik kon niet geloven wat ik zag daar op die schermen!

Anoniem

Ik was thuis.

Was thuis en zat achter de pc te chatten,toen me werd verteld dat ik TV aan moest zetten.
Op de vraag wat er te zien was,zei men dat zie je van zelf wel.

En dat was het zeker,heb met open mond zitten kijken kon het gewoon niet geloven wat er gebeurde in Amerika.

Ik weet het niet meer.

Ik weet niet meer waar is was, maar wel dat ik toen ik het zag op tv, aan de buis gekluisterd zat, en iemand zei daarnet, het lijkt wel of de wereld daarna achteruit is gegaan.

Ik was op mijn werk.

Ik werkte toen in een kantine en was de thee potten aan het omspoelen

Ik was thuis.

Ik zag het toevallig op cnn was nog niet op de nederlandse zenders tezien.
Later om een uur of 12 was het gekke huis op de tv.
Ik krijg nog steeds kippenvel als ik het weer ziet en voor mijn gevoel is het niet 10 jaar geleden.

Ik was thuis.

Krijg er no steeds kippevel van,als ik de beelden ziet!!

Anoniem

Anders, namelijk…

mijn vader was net geopereerd aan oog in het amc operatie was mislukt dus hij had naar huis gebeld en vertelde huilend dat hij niks meer zag me moeder en ik zijn toen gelijk met trein naar amsterdam gegaan om bij hem te zijn op de terug weg in de trein kwam druppelgewijs bij mensen binnen wat er gebeurd was in amerika thuisgekomen na 3uur treinen tv aan gezet en toen was net herhaling erop dat ze in die torens vlogen kippe vel had ik toen ik dat zag

Ik was thuis.

IK was thuis en zette de radio aan. Ineens hoorde ik dat er een vliegtuig was gecrashed bij de Twin Towers en dat het op TV was. Dus ik meteen de TV aanzetten en ja hoor. Eng gewoon! De hele avond was er niks anders op TV dan nieuws over de aanslagen. Ik zal het nooit, nooit vergeten al word ik 100. Ook omdat een dag eerder mijn lievelingspoes Whoopey stierf. Nee,dat was 1 van de meeste bizarre weken in mijn leven!

Anders, namelijk…

Ik was onderweg in de vrachtwagen en hoorde het van Rudd de Wild op de radio. Dacht dat het onzin was en dat het een geintje/stunt was. Even later hoorden we via het bakkie diverse berichten en zijn we een gestopt bij een wegrestaurant. Daar hebben we een hele tijd vol ongeloof staan kijken met een grote groep chauffeurs. Je kon een speld horen vallen…….

Ik was thuis.

Ik zat thuis huiswerk te maken voor de tv toen het eerste vliegtuig de toren in vloog. Ik kon gewoon niet geloven wat er gebeurde. Was echt in shok.

Ik was thuis.

Dit is een dag om nooit meer te vergeten en dit mag nooit meer gebeuren. Na die 10 jaar de beelden weer gezien en weer met ongeloof zitten kijken.

Anders, namelijk…

Wij kwamen terug van vakantie uit Turkije. We gingen al een half uur eerder weg met het vliegtuig, wat we al raar vonden. Maar toen wij naar huis vlogen was het dus echt net gebeurd!
En we wisten van niks! Pas toen we op schiphol waren, kwamen we er langzaam achter wat er gebeurt was…. 10 jaar alweer, het lijkt wel korter….

Ik was thuis.

en was de hele dag niet weg te slaan bij de buis…verschrikkelijk

Anders, namelijk…

ik had vrij die dag en was in een sportzaak toen ik het hoorde. Meteen naar huis gefietst en de tv aangedaan. Was erg geschokt.

Anders, namelijk…

Ik was net geslaagd voor mijn theorie examen voor autorijden en zat in de lesauto terug naar huis toen ik het bericht op de radio hoorde

Anders, namelijk…

Wij waren op vakantie in Turkije en zagen op de hotelkamer op CNN wat er gebeurde. Daarna in de tv kamer van het hotel op een groter scherm verder gekeken. Ben nog steeds verbijsterd

Anoniem

Ik was thuis.

Zat op de bank en zag op de tv overal dit verschrikkelijke nieuws. Ik kon mijn ogen niet geloven..wat een wereld..

Ik was op mijn werk.

Ik was aan het werk toen een collega het nieuws vertelde…dus gauw de tv aan toen ik thuis kwam…jee wat erg allemaal pffffff……geen woorden voor….

Anders, namelijk…

op het strand van Ibiza te bakken…pas een paar dagen later kreeg ik te horen wat er was gebeurd…heel raar om mee te maken…heb gelijk een krant gekocht om alles te lezen….had het werkelijk niet door…

Ik was thuis.

Ik ben daarna niet een seconde meer voor de tv weg geweest…

Ik was thuis.

Ik lag ziek op de bank, daarna was ik niet alleen ziek maar in shock…

Ik was thuis.

Ik lag ziek op de bank, darna was ik niet alleen ziek maar ook nog eens in shock…

Instagram