Placeholder

Marjorie: ‘Mijn man wist dat ik een zwak voor hem had’

Majorie en haar man hebben een open relatie en bezoeken parenclubs, waar ze opwindende dingen beleven. Wat Majorie voor haar veertigste verjaardag cadeau kreeg, overtrof al haar verwachtingen…

Majorie en haar man hebben een open relatie en bezoeken parenclubs, waar ze opwindende dingen beleven. Wat Majorie voor haar veertigste verjaardag cadeau kreeg, overtrof al haar verwachtingen…

‘Mijn man en ik hebben een open relatie. Dat is niet altijd zo geweest: de eerste tien jaar van ons huwelijk deden we het alleen met elkaar en kwamen andere mogelijkheden niet eens bij ons op. We hadden het ook veel te druk. Met een eigen zaak en met onze dochter en onze zoon die de nodige aandacht vroegen. Maar toen kwam alles in een rustiger vaarwater en was er weer meer ruimte voor ‘ons’.

Seks was al die jaren belangrijk geweest en we hadden het nog altijd fijn in bed, maar we wilden beiden méér. Daardoor zijn we parenclubs gaan bezoeken en kwamen langzaam in het swingerswereldje terecht. Daar hebben we veel opwindende dingen beleefd. Altijd samen, altijd in goed overleg. En het leukste van alles was telkens het samen thuiskomen en er uitgebreid over na te praten.

Mensen die van onze ‘hobby’ weten, denken vaak dat wij ons elk weekend onderdompelen in wilde seksparty’s. Dat is niet zo: we doen het hooguit zes tot acht keer per jaar. Precies genoeg om er weken over na te praten en ons weer te verheugen op een volgende keer.

Hoogtepunt van onze erotische belevenissen is mijn veertigste verjaardag geweest, aan het begin van dit jaar. Tot dat moment was er altijd een uitwisseling. Als ik het met een ander deed, was mijn man op dat moment ook altijd met iemand bezig. Nu wilde mijn man me met iets verrassen dat helemaal voor mij alleen was. Daarom heeft hij me getrakteerd op een gigolo.

We kenden hem al, uit de parenclub: een grote, gespierde vent met een flinke bos haar. Een waanzinnig lekker ding. Hij werkt daar op de zogenaamde gigoloavonden; dan kun je als stel een man uitnodigen voor een trio. Wij hadden dat nooit gedaan, maar mijn man wist dat ik wel een zwak voor deze man had.

Dus na een romantisch, gezellig etentje buiten de deur samen, voerde hij me als verrassing naar een chique hotel. Ik kreeg de sleutel en mocht als eerste naar binnen. Daar zat hij: gigolo Martin, vrijwel naakt. Ik keek mijn man aan en kreeg acuut de slappe lach. En ik vloog hem om zijn nek, ik vond het zó speciaal van hem.

Vervolgens heb ik verrukkelijk met deze gigolo gesekst. Mijn man was erbij, schonk drankjes voor ons in en genoot er zelf gelukkig ook van; hij vindt het erg opwindend om mijn overgave te zien. Jaloers was hij helemaal niet, hij wist toch dat het niets anders was dan lust. Na twee uur en drie spetterende orgasmen vertrok gigolo Martin weer.

Mijn man en ik hebben toen een fles champagne opengetrokken en nog een heerlijke nacht beleefd. Ik kan me best voorstellen dat dit voor veel mensen – letterlijk – een ver-van-hun-bed-show is, maar voor mij is het cadeau van mijn man het ultieme bewijs van zijn liefde. En iets waar we in onze fantasieën nog steeds van nagenieten.’

Tekst: Lydia van der Weide