Thuis

Leuke webshop: Caffeenam.nl

Speciaal voor koffie en thee liefhebbers! Anne-Jitske is op het idee gekomen om Vietnamese koffie en thee te verkopen na twee maanden door Vietnam te hebben gereisd.

‘Ik ben niet alleen verliefd geworden op het land, maar ook op de Vietnamese koffie,’ vertelt Anne-Jitske. De koffie is in Nederland maar weinig verkrijgbaar, dus kwam ze op het idee om de koffie digitaal aan te bieden. Daarnaast staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Ze doneert aan twee lokale goede doelen in Vietnam en verkoopt in de webshop ook wat leuke Fair Trade hebbedingetjes als kookboekjes, sieraden, sleutelhangers en meer. Benieuwd naar de smaak van koffie en thee uit Vietnam? Kijk snel op  http://www.caffeenam.nl/ !

Reageer op dit artikel

Ben jij al eens in Azië geweest?

Anoniem

Nee, maar ben wel benieuwd naar de koffie/thee.

Omdat ik een echte koffie leut ben zou ik die koffie wel eens willen proberen, maar ik zou er niet helemaal voor naar Vietnam gaan hoor haaahaha..

Nee, maar ben wel benieuwd naar de koffie/thee.

Ik wil naar Indonesië mijn vaderland!! Kom niet voor thee of koffie. :p

Nee, maar ben wel benieuwd naar de koffie/thee.

ik hou wel van een bakkie koffie en eenkopje thee ,ik zou het ook graag uit willen proberen ,maar zou ook graag naar indonesie
willen want mij ouders zijn daar geboren en ik in nederland ik ben daar nog nooit geweest.

Nee, maar ben wel benieuwd naar de koffie/thee.

Ik kan wel genieten van een heerlijk kopje koffie of thee! Lijkt me erg bijzonder om eens te proberen.
Ik ga snel eens kijken hoe ik dat in huis kan halen via die site! 🙂

Ja!

Ik ben ook een echte koffieleut. Ik ben nog nooit in Vietnam geweest voor de koffie of thee maar wel kom ik elk jaar in Thailand.
Maar daar laat ik de koffie maar staan is beter voor mijn maag:D

Instagram