Thuis

Leuke hoesjes

Heb jij een smartphone? Die wil je waarschijnlijk goed beschermen. En dat kun je doen met deze leuke hoesjes!

Het zal je maar gebeuren: eindelijk heb je een mooie smartphone, maar dan ontstaat er een barst in het schermpje omdat er geen hoesje omheen zit. Zonde! En dat terwijl er tegenwoordig een groot aanbod aan de meest vrolijke, gave en grappige hoesjes is. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Ben jij dol op dieren? Dan vind je het tijgerexemplaar van Guess misschien wel leuk. De zebra, met de oortjes bovenop als leuk detail, vind je dan misschien ook wel wat. Ben je meer een kleurenliefhebber? Ga dan voor kleur met het felle blokjespatroon of kies de wat rustige, maar toch leuke ‘fotocamera’. Kortom: de keuze is reuze.

Klik op een hoesje om hem beter te bekijken of te bestellen. Zit er niets leuks voor jou tussen? Misschien dan wel voor je kids! Of ga naar www.bijenkorf.nl voor meer leuke telefoonhoesjes.
 

telefoonhoes rekenmachine telefoonhoes tijgerprint telefoonhoes poppetjes telefoonhoes amsterdam telefoonhoes zebra telefoonhoes roze print telefoonhoes gekleurde blokjes telefoonhoes camera

Reageer op dit artikel

Welk hoesje vind jij het leukst?

Met de gekleurde blokjes

Vrolijk en makkelijk terug te vinden op grote effengekleurde oppervlakten

Anoniem

De 'fotocamera'

Erg leuk!!

De tijgerprint

Deze vind ik wel leuk staan.;);)

Met het kleurrijke Amsterdamprintje

:inlove: love it!

Instagram