Thuis

Laatste kaarten voor Farewell As The World Turns Event

Ruim een week na de start van de verkoop, waren alle kaarten voor de drie shows van het ‘Farewell As The World Turns Event’ op 18 en 19 februari uitverkocht.

 

Naar aanleiding van de allerlaatste aflevering van de Amerikaanse soapserie, zullen Brad Snyder (Austin Peck), Katie Peretti (Terri Conn), Henry Coleman (Trent Dawson), 'de oude' Lily Snyder (Martha Byrne) en Holden (Jon Hensley) speciaal voor de fans naar Nederland komen.  

Bezoekers krijgen dan de unieke kans om samen met een aantal wereldberoemde acteurs de allerlaatste twee afleveringen te kijken. Daarna krijgen je de kans om vragen te stellen aan je favoriete acteurs, met Peter van der Vorst als gastheer.

De eerste uitzending van de Amerikaanse soapserie ‘As The World Turns’ was op 2 april 1956 en is daarmee de langstlopende soapserie ter wereld. Sinds de oprichting van RTL 4 in 1990 is de soap ook op de Nederlandse televisie te zien. Na 13.858 afleveringen houdt de soap op te bestaan.


Helaas zijn kaarten voor de Farewell-shows uitverkocht.

Filmpje van een eerder bezoek aan Nederland:

Reageer op dit artikel

Kijk/keek jij As The World Turns?

Anoniem

Ja.

Altijd. Ik volg de serie al zolang ik me kan herinneren. Zo jammer dat het stopt. Why o why 🙁

Ja.

ja kan niet zonder ik zal het echt missen

Ja.

🙁 heel erg jammer dat de serie stopt ik kijk al vanaf het begin in nederland geloof dat het in 1990 was zal het zekers missen

Ja.

Ik volg ook de serie al meerdere jaren,jammer dat het stopt.Elke aflevering is toch weer spannend en vooral de ontknoping van een voorval,je volgt het toch weer hoe het afloopt.

Ja.

ik baal er vreselijk van, kijk ie serie al jaren al bijna 20 jaar en dan opeens is het afgelopen:'( :'( :'(

Ja.

Heel erg balen dat het stopt! 🙁

Ja.

Ja vreselijk,volg het al zooooo lang,zal het gaan missen en weet niet wat ik ipv moet kijken….:'( 😮

Instagram