Wow: hier koop je deze week een (betaalbare) robotstofzuiger

We zijn dol op koopjes. Wat kun je deze week kopen voor een prikkie? Melissa deelt haar favoriete koopjes van deze week.

We zijn dol op koopjes. Wat kun je deze week kopen voor een prikkie? Melissa deelt haar favoriete koopjes van deze week.

Als een pakezeltje 
Ik doe nooit boodschappen met de auto. Ik ben namelijk een keer in de parkeergarage tegen een pilaar aangereden, omdat de vrouw achter mij ongeduldig aan het seinen was. Tja, pech voor haar. Want toen duurde alles alleen maar langer.

Nu doe ik de boodschappen op mijn gemak en loop ik naar de winkel. Dat is soms een nadeel, want dan kan ik niet alle koopjes meenemen die ik wil. Zaterdag haalde ik de boodschappen en ik kwam een goede aanbieding tegen: 4 flessen wasmiddel voor nog geen € 10,-. De actie liep die dag af. Ik ging dus als een pakezeltje naar huis, met 4 flessen én boodschappen voor de hele week. Je moet er wat voor overhebben!

Melissa, webredacteur Vriendin.nl

1. Lunchbox voor het goede doel

€ 4,99, Aldi, nu verkrijgbaar
Dit vind ik echt een goede actie. De trommels zijn niet alleen voordelig, maar leveren ook echt wat op. De lunchboxen zijn gemaakt van maïs en bamboe én je steunt een goed doel: de Plastic Soup Foundation. Per box gaat € 0,50 naar de foundation en je krijgt er een gratis Kidsweek krant bij.

2. Fijn slapen

Slaapweek bij Jysk, geldt vanaf nu tot en met 14 oktober
Bij Jysk krijg je de komende week korting op matrassen, dekbedden en hoofdkussens (van 20 tot 60%. Laat ik nu net een nieuw hoofdkussen nodig hebben…

3. Robotstofzuiger

€ 99,99, Aldi, vanaf donderdag
Stiekem dromen we er toch allemaal van? Nooit meer stofzuigen! Ik vind het maar een rotklusje. Daarom ben ik erg nieuwsgierig naar stofzuigers die heel licht zijn óf die alles voor je doen. Deze robotstofzuiger is niet heel duur, dus misschien is deze wel het proberen waard.

4. Wintervogelvoeding

2 zakken strooivoer voor € 4,99, Ranzijn, nu verkrijgbaar
Merk jij ook dat het kouder wordt? Daarom is het belangrijk dat we ook aan de vogels denken. Bij Ranzijn krijg je twee zakken voor de prijs van één.

Vogelpindakaas, 3 potten voor € 5,99, Pets Place, nu verkrijgbaar 
Ook lekker voor de vogels: pindakaas!

5. Luchtjes inslaan 

Diverse kortingen op geuren voor hem of haar, Etos, nu verkrijgbaar
Ieder jaar weer koop ik de kerstcadeautjes last-minute. Dat is niet erg, maar de prijzen zijn in de decembermaand hoog. Als je nu alvast leuke cadeautjes verzamelt, vind je producten voor een leuke prijs en kun je de kosten iets meer over de laatste maanden van het jaar spreiden. Het scheelt ook nog eens stress. Het geld dat je overhoudt kun je vast goed gebruiken in het nieuwe jaar (of je kunt er nog meer cadeautjes van kopen).

Heb jij nog een leuk koopje gespot deze week? Deel ‘m hieronder. Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen