Thuis

Koop Glossy en win een bruiloft!

Je huwelijksdag van jawoord tot en met huwelijksnacht is best duur! Wil jij ook een bruiloft zoals van een Hollywoodster? Dat kan, want Glossy schenkt een compleet gesponsord en verzorgd huwelijksfeest!

Er worden ieder jaar meer huwelijken gesloten. In 2011 zal de grens van 73.000 huwelijken overschreden worden. Voor Glossy is dat een reden om een aanstaand bruidspaar in de watten te leggen met een volledig verzorgde huwelijksdag.

De glamourbruiloft zal gesponsord worden door onder meer een huwelijkslocatie, visagist, kapper, bruidskledingzaak en een hotel. Eigenlijk precies zoals menig Hollywoodster in het huwelijk treedt. 

Wie mee wil dingen om de mooiste dag van hun leven door Glossy te laten organiseren, moet de opdracht uit de nieuwe editie van Glossy uitvoeren.

De nieuwe Glossy is vanaf 18 oktober te koop. Glossy zal een reportage van het huwelijk ergens in 2012 in het blad afdrukken.  

Hier meer over deze actie

Reageer op dit artikel

Ben jij getrouwd?

Anoniem

Ja!

Ja al meer dan 20 jaar :inlove:

Ja!

Omdat ik van hem hou en toen onze zoon onderweg was zijn we getrouwd. Nu al bijna 9 jaar gelukkig!!

Nee, ik wil niet trouwen.

lig net in scheiding!

Nee, nog niet...

Maar volgend jaar wel,want mijn vriend heeft mijn begin van dit jaar ten huwelijk gevraagd,en ik heb meteen JA gezegt..dus zijn nog niet getrouwd maar gaan we trouwen!!

Ja!

ja, al 23 jaar(k)

Ja!

Op 27 oktober zijn wij al 22 jaar gelukkig getrouwd :inlove:

Ja!

Net eigenlijk sinds 16 juli:inlove:

Nee, ik wil niet trouwen.

Ben nu weer single en zal nooit (zeg nooit, nooit, maar ik wel) trouwen. Het zal niet beter voelen met zo’n boterbriefje. Make love not war.

Ja!

al 38 jaren:D

Nee, nog niet...

wie weet … ooit….

Ja!

ja ik ben al 6 jaar gelukkig getrouwd :haha:

Instagram