Jasmine: ‘’Ik sloop weg bij een trio’’

Jasmine: ‘’Ik sloop weg bij een trio’’

Jasmine (27) wordt bij het uitgaan door een stelletje uitgenodigd voor een trio. Ze besluit erop in te gaan. Maar bij hen thuis krijgt ze al gauw spijt.

Jasmine (27) wordt bij het uitgaan door een stelletje uitgenodigd voor een trio. Ze besluit erop in te gaan. Maar bij hen thuis krijgt ze al gauw spijt.

Jasmine: ‘Ik keek behoorlijk op toen dat blonde meisje aan de bar mij vroeg of ik een drankje van haar wilde. Dat jongens me iets aanbieden, dat ben ik wel gewend: maar een vrouw? Ik was in een gave dansclub. Mijn vriendengroep was al naar huis maar ik was nog niet moe. Een gratis drankje is altijd welkom, dus ik glimlachte naar het meisje en vroeg campari. Ze stelde zich voor als Jessica en trok een jongen naar zich toe: haar vriend Michael. We raakten in gesprek en ik vond beiden erg leuk. Een mooi stel, duidelijk gek op elkaar. Toch had ik het idee dat ze allebei met mij aan het flirten waren. Dat voelde ik goed aan, want na een tijdje kletsen vroeg Jessica of ik wel eens een trio had beleefd. Daarbij keek ze me verleidelijk aan. Nee, antwoordde ik naar eerlijkheid. Of ik het wel eens wilde meemaken dan? Dit keer was het Michael die de vraag stelde en zijn blik maakte duidelijk dat dit ronduit een uitnodiging was. Ik werd er verlegen van. Een triootje was al lange tijd een heimelijke droom van me. Ik heb er nog één campari over nagedacht en heb toen ja gezegd.

In de taxi naar hun huis vertelden ze dat ze dit wel vaker deden. Jessica was bi en vond het heerlijk om met vrouwen te vrijen. Michael vond dat prima; zolang hij maar mee mocht doen. Ondertussen zaten ze allebei aan me te friemelen. Heerlijk voelde dat, die 4 handen. De opwinding gierde door mijn lichaam. Ik verheugde me nu al op de spannende verhalen die ik mijn vrienden de dag erna zou kunnen vertellen. Was ik even blij dat ik langer was gebleven! Die blijdschap temperde al een beetje toen we bij het huis van Jessica en Michael aankwamen. De tuin was een grote bende, echt zo’n Tokkie-bedoening. Ook het huis was verre van netjes. Ik heb heus geen smetvrees maar dit was zo’n rommel, zo zou ik nooit iemand durven ontvangen. Maar goed, ik wilde niet flauw zijn en zette het van me af. Ik kwam immers niet voor hun interieur! Terwijl Michael een fles ontkurkte, ging ik even naar het toilet. Verwachtingsvol liep ik daarna de kamer weer in. Jessica en Michael hadden zich al bijna uitgekleed. Michael stak zijn hand naar mij uit, trok me naar zich toe en zoende me. Zijn tong verkende mijn mond en dat was zalig. Ondertussen kleedde hij me uit. En ik voelde nog een paar handen die aan mijn kleren trokken. Superspannend! Toen ik naakt was, leidde Michael me naar de trap. Jessica volgde. En met z’n drieën doken we hun slaapkamer binnen.

Daar ging het vrijwel meteen mis. Ook hier was het een zooitje en het beddengoed rook niet fris. Ik keek eens goed naar het stel met wie ik was meegegaan en kreeg opeens de kriebels van ze. Ik kende ze totaal niet. Het was duidelijk dat ze andere eisen aan hygiëne stelden als ik. En met hen moest ik nu een orgie beginnen? Toch heb ik het nog geprobeerd. En toen Jessica me zoende was dat erg fijn. Michael speelde met mijn borsten en zoog aan mijn tepels. Even was mijn hoofd helemaal leeg en ging ik op in de vrijpartij. Tot Jessica mijn hand pakte en die tussen haar benen legde. Een vrouw voelen, strelen, misschien zelfs likken: het was altijd een fantasie geweest – maar nu ik haar aanraakte, zacht en nat, ervoer ik alleen maar afschuw. Was ze wel schoon? ‘Ik wil je mond voelen,’ fluisterde ze in mijn oor. Mijn maag draaide zich om. En ik wist: ik wil weg. Ik móet weg. Ik kan dit echt niet. ‘Sorry, ik moet alweer naar het toilet,’ zei ik, terwijl ik me losmaakte. Ik worstelde me tussen hen uit. ‘Ga vooral door, ik ben zo terug.’ Terwijl ik zag hoe zij alweer in elkaar opgingen ben ik de trap af gelopen. Nog nooit heb ik me zo snel aangekleed. Daarna heb ik mijn tas en jas gegrepen en ben naar de hal geslopen. Heel zachtjes, opdat ze maar niets zouden horen. Toen stapte ik de deur uit en zette het op een rennen. Een paar straten verderop heb ik een taxi gebeld, die gelukkig snel kwam. Wat was ik blij toen ik de sleutel in het slot van mijn eigen deur stak. Vervolgens heb ik mijn beste vriendin wakker gebeld en haar gierend dit verhaal verteld. Ik moet er nog altijd om lachen. Ik ben alleen nooit meer in die bewuste club geweest. Ik ben als de dood dat ik Jessica en Michael ooit nog tegen het lijf loop. Wat zullen zij op hun neus hebben gekeken toen ze ontdekten dat hun verovering van die avond hem zomaar was gesmeerd!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij wel eens iets gedaan waar je later spijt van kreeg?

 • Moemsy
  Moemsy
  Voor jou een vraag en voor mij een weet :D
  Beantwoorden
 • ladyfriend
 • annemariejoostink@planet.nl
  annemariejoostink@planet.nl
  Een vriendin vertrouwen die niet te vertrouwen was
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen